חצאית בגריל עם פירורי לחם עשבי תיבול ורוטב בגנה קאודה
חצאית בגריל עם פירורי לחם עשבי תיבול ורוטב בגנה קאודה יכולה להיות בדיוק המתכון הקטוגני שחיפשתם. מתאים ל-4 מנות. תמורת $6.17 למנה, מתכון זה מכסה 35% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 821 קלוריות, 53 גרם חלבון ו-63 גרם שומן. זה עובד היטב כמנה עיקרית. גשו לסופר וקנו מיץ מלימון, שום, סטייק חצאית ועוד מספר מצרכים כדי להכין אותו היום. 3 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד עבור הרביעי ביולי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך שעה ו-15 דקות. עם ציון של 80%, המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו חצאית בגריל עם פירורי לחם ורוטב בגנה קאודה, דלעת קיץ בגריל עם בגנה קאודן וצלפים מטוגנים, ודלעת קיץ בגריל עם בגנה קאודן וצלפים מטוגנים (מתכונים דומים).
הוראות
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
מפזרים על הסטייק מלח כשר ופלפל אדום כתוש.
מטפטפים שמן ומניחים ל-30 עד 40 דקות.
מצפים מחבת גדולה בשמן זית ומוסיפים את השום הכתוש וקורט פלפל אדום כתוש.
מפזרים מלח. מביאים את המחבת לאש בינונית-גבוהה וזורקים פנימה את פירורי הלחם. לזרוק את פירורי הלחם מסביב עד שהם מתחילים להיות יפים ושחומים וקלויים.
מסירים את המחבת מהאש ומערבבים פנימה את עשבי התיבול.
מעבירים את פירורי הלחם לכלי אחר ושומרים. נגב את המחבת עם מגבת נייר.
מוסיפים את שמן הזית למחבת. זורקים פנימה את השום, האנשובי ומיץ הלימון ומביאים את המחבת לחום בינוני תוך ערבוב מתמיד. כשהאנשובי נמס, טורפים פנימה את החמאה 1 טפיחה בכל פעם עד לאיחוד. טועמים את הרוטב כדי לוודא שהוא טעים. לשמור על חום עד שמוכן לשימוש.
מניחים את סטייק החצאית על הגריל. לאחר 2 דקות סובבו את הסטייק ב-90 מעלות ליצירת סימני גריל וצלו עוד דקה אחת. הופכים את הסטייק וצולים עוד 2 דקות.
מסירים מהגריל ומפזרים בנדיבות את פירורי הלחם השמורים; לתת לנוח במשך 5 עד 10 דקות.
מגישים את הסטייק מכוסה ברוטב הבנה קאודה.