קושיקשה
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות57
מגזין

חצאית סטייק טאקו עם רוטב עגבניות צלוי סלסה

חצאית סטייק טאקו עם רוטב עגבניות צלוי סלסה
טאקו סטייק חצאית עם סלסה עגבניות קלויה יכול להיות רק מקסיקני מתכון שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. במנה עיקרית זו יש 816 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן למנה. גשו לסופר וקנו עלי כוסברה, מלח ופלפל, חסה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב טורטיות הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,צ'יפס סוכר קינמון כקינוח. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכונים דומים: חצאית סטייק במרינדה עם רוטב עגבניות צלוי, חצאית בגריל טאקו סטייק עם רוחה סלסה, ו טאקו סטייק עם עגבניות צלויות ירוק סלסה צ'ילה.

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
לעטוף טורטיות בנייר אלומיניום על המדף העליון של הגריל בעוד סטייק צלייה.
מרכיבים שתצטרך
עוטףעוטף
סטייק.סטייק.
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
גרילגריל
4
מחבת גריל חום על חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
מחבת גרילמחבת גריל
5
סטייק מברשת עם שמן העונה עם מלח ופלפל משני הצדדים. גריל בצד אחד עד חום זהוב מעט חרוך, על 3 עד 4 דקות. להפוך את הסטייק מעל ומבשלים עד בינוני נדיר doneness, על 3 עד 4 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
סטייק.סטייק.
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
6
תן לנוח 5 דקות ואז לחתוך את התבואה לפרוסות עבות 1/4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
דגניםדגנים
7
ממלאים כל טורטייה עם קצת חסה, 3 עד 4 חתיכות של בשר, בצל, סלסה עגבניות בגריל, שמנת חמוצה, ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
שמנת חמוצהשמנת חמוצה
טורטיהטורטיה
אבוקדואבוקדו
חסהחסה
עגבנייהעגבנייה
בצלבצל
סלסהסלסה
בשרבשר
8
גריל חום גבוה.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
9
מחממים שמן במחבת קטנה ומוסיפים את הצ ' ילי, הבצל והשום עד שהוא מתרכך.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
שוםשום
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
10
מברישים עגבניות בשמן ומתבלים במלח ופלפל. גריל משני הצדדים עד חרוך מעט ורך.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עגבנייהעגבנייה
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
11
מעבירים עגבניות ותערובת סראנו למעבד מזון; מוסיפים את מיץ הלימון ומלח ופלפל ומעבדים עד לקבלת חלקה.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לייםמיץ ליים
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
12
מוסיפים את הכוסברה ואת הדופק כמה פעמים (צריך להיות כתמים של כוסברה בסלסה.)
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
סלסהסלסה
13
מעבירים לקערה.
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. המרלו של מחוז פג ' ו עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 38 דולר לבקבוק.
מרלו מחוז פג ' ו
מרלו מחוז פג ' ו
צבע אודם עמוק, המרלו 2016 מציע ניחוחות ריחניים, שכבתיים של רימונים עסיסיים, תבלין אפייה וקמצוץ ארז. פירות עבותים של דובדבנים ובלקברי עוטפים את החיך. רמזים רכים של שקדים קלויים ווניל מגיעים לשיאם בגימור אלגנטי. טעים עכשיו, מרלו זה ימשיך להתבגר במשך 6-8 השנים הבאות.תערובת: 95% מרלו, 4% קברנה סוביניון, 1% פטיט סירה