חציל איטלקי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל חציל איטלקי. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 210 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 8 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. אם יש לך פלפל, עגבניות ובזיליקום פסטה רוטב, חצילים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. עם כפית נסו ויניגרט חציל איטלקי, חציל איטלקי ממולא, ו חציל איטלקי Ragoût (מתכונים דומים).
הוראות
קציצות ארוחת בוקר מפשירות חלקית במיקרוגל בגובה 10 עד 15 שניות; מתפוררות לחתיכות קטנות.
הסר קצה גזע של חצילים; פרוסת חצילים לאורכו לפרוסות 4 (1/2 אינץ'). מסדרים פרוסות על תבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול. פרוסות מעייל קלות עם ספריי, ו broil 4 דקות. הפעל פרוסות, מעיל עם ספריי בישול, ו broil 2 דקות.
מפזרים מלח על חצילים; למעלה באופן שווה עם קציצות ארוחת בוקר מתפוררות, צלייה 1 דקה.
מערבבים רוטב פסטה, בזיליקום ופלפל אדום.
רוטב כפיות על חציל, ומעל עם גבינה. צלייה 1 דקה או עד גבינה נמסה.
יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.
איטלקי עובד ממש טוב עם קיאנטי, Trebbiano, ו Verdicchio. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Castello di Monsanto Il Poggio Chiani Classico Riserva עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
![Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva]()
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
נולד בכרם "Il Poggio" (5.5 חה, 310 מטרים a.s.l.) שממנו בשנת 1962, זה לקח את שמו: זהו Cru קלאנטי הראשון Classico. עשוי 90% Sangiovese ו 7% Canaiolo ו 3% Colorino, זה הגילאים 20 חודשים בחביות עץ אלון צרפתי. היום הוא מייצג את המוצר היוקרתי ביותר של החברה, מוערך בכל רחבי העולם. הוא מיוצר רק בצירים הטובים ביותר. החברה בחרה לשמור כמות ניכרת של בקבוקי יין זה במרתף להיות הארכיון הקבוע, מסוגל לספר את ההיסטוריה של Castello di Monsanto