חציל אסיאתי בגריל ברוטב ג'ינג'ר
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לך שמן שומשום אסייתי, שמן צמחי, מים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: חציל סיני בגריל ברוטב שום וג'ינג'ר, צלעות חזיר אסיאתיות (רוטב סויה ג'ינג'ר), ו חציל קלוי ברוטב ג'ינג'ר שום.
הוראות
בקערת זכוכית חסינת חום, לשלב את המים וסוכר ומיקרוגל בעוצמה גבוהה במשך 10 שניות, עד הסוכר הוא מומס.
מוסיפים את הג ' ינג ' ר המגורד, חומץ, שמן שומשום וכוס 1/2 של שמן צמחי ומתבלים במלח.
הגדר סל ספינת קיטור גדול בסיר גדול, להוסיף 1/2 אינץ ' של מים ולהביא לרתיחה מעל חום גבוה בינוני. קיטור החצילים בקבוצות, בצד לחתוך למטה, עד רק במכרז, על 4 דקות.
מחממים מחבת גריל. מברשת קלה את החצילים בכל רחבי עם שמן צמחי. גריל מעל חום גבוה עד סימני גריל מופיעים, כ -30 שניות לכל צד, ולאחר מכן להעביר מגש הגשה. כפית את רוטב הג ' ינג ' ר על החצילים.
מקשטים עם בזיליקום סגול (אם משתמשים) ומגישים מיד.