חציל אפוי איטלקי מתובל
חציל אפוי מתובל איטלקי עשוי להיות רק מנות ראשונות אתה מחפש. והוא מספק כ 6 מנות . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 3 גר' של חלבון, 4 גרם של שומן, וסך הכל 111 קלוריות. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-3 היו אומרים שזה פגע במקום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פפריקה, חצילים, תיבול, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . וזה טוב. נסו חציל איטלקי אפוי עם Seitan, קציץ בשר איטלקי מתובל לשניים, ו גבינה איטלקית מתובלת חטיף לערבב (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C).
מברשת שמן זית על תבנית אפייה.
מערבבים קמח, קמח תירס, תיבול איטלקי, מלח, ופפריקה יחד בקערה רחבה, רדודה.
יוצקים חלב לקערה רחבה ורדודה נפרדת.
לטבול כל פרוסת חצילים לחלב ולאחר מכן לחץ לתוך תערובת הקמח. לזרוק בעדינות בין הידיים כך כל פירורי לחם שלא תקוע יכול ליפול משם. מסדרים חציל מצופה בפירורי לחם על תבנית אפייה מוכנה.
מברשת צמרות של פרוסות חצילים עם שמן זית.
אופים בתנור שחומם מראש במשך 15 דקות, להעיף, ולהמשיך לאפות עד פרוסות החצילים מתחילים חום, 15 עד 20 דקות יותר.