חציל אפוי ממולא בדלעת צלויה, פטה ואגוז עם קישואים מטובלים
חציל אפוי ממולא בדלעת צלויה, פטה ואגוז עם קישואים מטובלים נטול גלוטן,, לקטו אובו צמחוני, ו primal ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מנות ראשונות יש 388 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ-BBC מזון טוב דורש אגוזי מלך, דלעת, גבינת פטה, זרעי כמון. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 10 דקות. עם כפית קישואים אפויים ממולאים ברוטב כבש מתובל ועגבניות, טמפה קופטה עם חצילים קלויים ויוגורט שנטבע, ו קישואים גרידליים עם צנוברים ופטה דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
חותכים את חצילים באורך חצי, עוזב את הגבעול במקום (זה יכול להיות מוסר בעת אכילה). באמצעות סכין חדה קטנה, לגרוף את הבשר הפנימי משאיר פגז על 1 ס " מ עבה. קוצצים את הבשר ומכניסים לקערה.
לקלף את הדלעת או סקווש, להסיר את הזרעים, ולאחר מכן לחתוך לקוביות 1-2cm ולערבב עם חצילים קצוצים ובצל אדום.
מערבבים את הכמון, שום ו 2 כפות שמן לזרוק יחד עם קצת מלח ופלפל שחור.
שכב על מגש אפייה מרופד בנייר קלף. לשפשף 1 כף שמן על חצאי חצאי חצילים ועונה.
מקום, חתך בצד למטה, על מגש אחר מרופד בנייר קלף.
אופים במשך 15-20 דקות, עד דלעת פגזי חציל הם כמעט מבושל דרך.
עצה תערובת דלעת בחזרה לתוך הקערה ומערבבים דרך עשבי תיבול מעורבים, פטה ואגוזים. הפוך את חצאי החציל, ולאחר מכן ערימת התערובת בפנים.
טפטוף עם הנותרים 1 כף שמן ואופים במשך 20 דקות, בשלב זה הדלעת יהיה מבושל לחלוטין. אם זה מתחיל לצבוע יותר מדי, לכסות באופן רופף עם נייר.
בינתיים, תכיני את סלט הקורג ' ט. למעלה ולעקוב אחרי הקוצים, ואז לחתוך דק מאוד לתוך סרטים רחבים. לזרוק עם ההתלהבות, מיץ של חצי לימון ושמן. השאירו 10 דקות כדי לתת את courgettes לרכך קצת.
כדי לשרת, לזרוק את עשבי תיבול דרך courgettes ולחתוך את חצי לימון הנותרים לתוך פלחי.
מניחים חצי חציל על כל צלחת, ערימה את הסלט לידו ומגישים עם טריז לימון.