חציל אפוי עם מלית גבינה מתובלת
חציל אפוי עם מלית גבינה מתובלת הוא מנת תוספת צמחונית. מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 187 קלוריות. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חג ההודיה יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לכם בצל, פלפל, שמן זית extravirgin, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו תבשיל אפוי עם מילוי גבינה., תבשיל מילוי גבינה אפוי, ו בצל אפוי מלוח עם גבינה שוויצרית (מתכונים דומים).
הוראות
ציון לחתוך בצד של כל חצילים חצי על ידי ביצוע 4 חתכים לרוחב.
מניחים את חצאי החצילים, חותכים צדדים למטה, על גיליון אפייה מצופה בנייר כסף מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 25 דקות או עד מכרז.
הסר מהתנור; מגניב על מחבת 10 דקות. בזהירות להסיר עיסת, עוזב קליפה עבה 1/3 אינץ'; צדפים חצילים מילואים. קוצצים עיסת.
הפחת את טמפרטורת התנור ל-35
מניחים לחם במעבד מזון; דופק 10 פעמים או עד פירורים גס למדוד 1/2 כוס.
טפטוף פירורי הלחם עם שמן זית, דופק לשלב.
מחממים מחבת nonstick גדולה מצופה ספריי בישול על חום בינוני גבוה.
מוסיפים בצל; מטוגנים 3 דקות. מערבבים את החצילים הקצוצים, פלפל, עגבניות, אורגנו ושום; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 10 דקות, ערבוב מדי פעם. לחשוף ולבשל 5 דקות או עד הנוזל מתאדה, ערבוב מדי פעם.
הסר מהחום; מערבבים בגבינה, פטרוזיליה, מלח ופלפל שחור. דברים כל קליפה חצילים עם תערובת בצל 1/2 כוס; מפזרים תערובת פירורי לחם.
מניחים על תבנית אפייה; אופים ב 350 במשך 30 דקות או עד מחומם היטב משחימים קלות.