חציל בגריל, עגבנייה, פרובולונה, ועגבנייה מיובשת-פסטו כריך
זה מושלם עבור יום העצמאות. אם יש לכם פלפל, מלח, לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם הצרפתי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג לחם צרפתי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: יום ראשון מיובש עגבניות פסטו פסטה עם Zoodles, פסטו עגבניות מיובשים טבעוני קל, ו קרוק-סיר" גריל " פרובולון וכריך עגבניות.
הוראות
שלב הראשון 4 מרכיבים בקערה קטנה.
מפזרים באופן שווה על חצילים ופרוסות עגבניות.
מניחים חציל על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה ספריי בישול; לבשל 5 דקות בכל צד או עד חציל מכרז משחימים.
מניחים עגבניות על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה ספריי בישול, ומבשלים 2 דקות בכל צד או עד עגבניות נעשה.
מניחים לחם על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה ספריי בישול; לבשל 1 דקה בכל צד או עד הלחם קלוי קלות.
מורחים 1 כף פסטו עגבניות מיובשות שמש על כל פרוסת לחם, ומניחים 1/2 פרוסת גבינה על כל אחד מ 4 פרוסות לחם. מסדרים ירקות, חצילים ועגבניות באופן שווה על גבי גבינה, ומעל עם 4 פרוסות לחם.