חציל בגריל עם לבנה
חציל בגריל עם Lebne עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את מנות ראשונות שלך מתכון תיבת. מתאים ל-6 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון יש 198 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 18 גרם של שומן למנה. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם חצילים, מים, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 39% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו חציל בגריל עם לבנה, שיפודי טלה ותאנים בגריל עם זיגוג מנטה-פלפל וחציל בגריל, ו חציל בגריל עם חומץ בלסמי, פטה ובאגט בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
אם משתמשים ביוגורט רגיל חלב מלא, לנקז במסננת מצופה נייר מגבת להגדיר מעל קערה, מכוסה ומקורר, 8 עד 12 שעות.
טחון שום מחית כדי להדביק עם קמצוץ של מלח, ולאחר מכן להעביר לקערה.
לטאטא lebneh או יוגורט מנוקז, 1/4 כפית מלח, ומספיק מים כדי להפוך את התערובת דומה שמנת חמוצה היטב בחוש.
הכן גריל לבישול. אם באמצעות גריל פחם, פתחי אוורור בתחתית הגריל, ואז פחם אור. אש פחם הוא בינוני חם כאשר אתה יכול להחזיק את היד 5 אינץ ' מעל מתלה עבור 3 עד 4 שניות. אם באמצעות גריל גז, מבערים מחממים על בינוני גבוה, מכוסה, 10 דקות, ואז להפחית את החום עד בינוני.
מברשת חצילים פרוסות בנדיבות עם שמן משני הצדדים ומפזרים הנותרים 3/4 כפית מלח. פרוסות גריל על מתלה גריל משומן קל, מכוסה רק אם משתמשים בגריל גז, מתהפכות מדי פעם, עד חציל מכרז, 12 עד 15 דקות בסך הכל.
העברה מבושלת למגש, סידור פרוסות בשכבה 1. שים כפית של תערובת יוגורט על כל פרוסת חצילים מלמעלה עם עלה מנטה.
אם אתה לא מסוגל גריל בחוץ, חצילים ניתן לבשל במחבת גריל מתובל היטב חם על חום מתון, מתהפך מדי פעם, 10 עד 12 דקות בסך הכל, או צלוי במחבת אפייה רדודה (4 עד 6 סנטימטרים מחום), מתהפך מדי פעם, 15 עד 20 דקות בסך הכל.* זמין בשווקים במזרח התיכון.