תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חצילים זית Kalamatan להפיץ. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם שמן זית, יוגורט, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 29 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו קישואים, חצילים, ופיצת זית Kalamatan, חציל טורטינו ברוטב מרינרה זית Kalamatan, ו לחם זית Kalamatan (מתכונים דומים).
הוראות
1
פירס חצילים כמה פעמים עם מזלג, ומיקרוגל ב 8 עד 10 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
חציל
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגל
2
חותכים לחצי, ולתת מגניב במקרר 5 דקות. לגרד את בשר החצילים לתוך קערה בינונית, להשליך את העור ואת הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
חציל
זרעים
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
ציוד שתשתמש בו
מחבת
4
להוסיף שאלוט ושום; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שאלות
שום
5
מוסיפים חצילים, רסק עגבניות, מלח ופלפל; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
רסק עגבניות
חציל
פלפל
מלח
6
העברת תערובת חצילים לקערת מעבד מזון, ומחית עד חלקה. החזר תערובת חצילים לקערה בינונית; מערבבים ביוגורט וזיתים. כיסוי וצינה 2 שעות.