חציל ומרח זית קלמטה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חצילים זית Kalamatan להפיץ. והוא יספק כ 8 מנות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 68 קלוריות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם שמן זית, יוגורט, שאלוט, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 29 דקות. עם כפית ציון של 42% המנה הזאת די טובה. נסו קישואים, חצילים, ופיצת זית Kalamatan, חציל טורטינו ברוטב מרינרה זית Kalamatan, ו לחם זית Kalamatan (מתכונים דומים).
הוראות
פירס חצילים כמה פעמים עם מזלג, ומיקרוגל ב 8 עד 10 דקות או עד מכרז.
חותכים לחצי, ולתת מגניב במקרר 5 דקות. לגרד את בשר החצילים לתוך קערה בינונית, להשליך את העור ואת הזרעים.
מחממים שמן זית במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
להוסיף שאלוט ושום; לבשל, ערבוב כל הזמן, 3 דקות.
מוסיפים חצילים, רסק עגבניות, מלח ופלפל; מבשלים 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
העברת תערובת חצילים לקערת מעבד מזון, ומחית עד חלקה. החזר תערובת חצילים לקערה בינונית; מערבבים ביוגורט וזיתים. כיסוי וצינה 2 שעות.