קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

חציל חמוץ מתוק

חציל חמוץ מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חציל חמוץ מתוק. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, חומץ יין אדום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו חציל חמוץ מתוק, חציל חמוץ מתוק, ו טבילת החציל החמוצה והמתוקה של לה נונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים חצילים לקוביות 1/2 אינץ ' ולהעביר למסננת. לזרוק עם 2 כפות מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
תן לנקז 1 שעה.
3
בעוד מתנקז חצילים, חום 2 כפות שמן בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לטגן שלושה רבעים של שום, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
4
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5
מוסיפים עגבניות עם המיץ שלהם, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
6
מביאים 3 כוסות מים מומלחים לרתיחה בסיר 1 - עד 1 1/2-ליטר, ולאחר מכן מבשלים סלרי עד מכרז, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת2 כפות מרגרינה פרווה, מומסת
7
מסננים במסננת ושוטפים מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
בעדינות לסחוט חצילים כדי להסיר לחות עודפת יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
9
חום שמן אינץ 1/4 (כ 2 כוסות) במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 182° על מדחום, ואז מטגנים חצילים בקבוצות 4, ערבוב והופך כל הזמן עם כף מחורץ, עד משחימים ומכרז, 3 עד 5 דקות לכל אצווה. (להחזיר שמן360 בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
10
העבר למגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
11
יוצקים את כל אבל 2 כפות שמן ממחבת, ואז להפחית את החום בינוני לבשל בצל, פלפל, ואת השום הנותר, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
12
מוסיפים רוטב עגבניות, חצילים, סלרי, זיתים, צלפים, חומץ, סוכר, פלפל, ושאר כפית מלח ים ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ
13
ממש לפני ההגשה, מוסיפים פטרוזיליה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
14
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.
1
* אם מלח הים שלך הוא מאוד פרטני ו pebblelike, למחוץ אותו באמצעות הצד השטוח של סכין כבד גדול או בתחתית של מחבת כבדה.* כדי לקחת את הטמפרטורה של כמות רדודה של שמן, לשים את הנורה במחבת ולהפוך מדחום עם הפנים כלפי מטה, נח בקצה השני נגד שולי המחבת. בדוק טמפרטורה לעתים קרובות.* Caponata יכול להיות מקורר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים

מרכיבים

1חתיכות טופי הית' ברעם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)794חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'עגבניות איטלקיות שלמות, קצוץ דק ומיץ שמורותעגבניות איטלקיות שלמות, קצוץ דק ומיץ שמורות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוקי צלפים סחוטים, שטפובקבוקי צלפים סחוטים, שטפו5(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץצלעות סלרי, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסמלח ים גס (עדיף סיציליאני)מלח ים גס (עדיף סיציליאני)907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חציל (רצוי קטן אבל לא אסיה)חציל (רצוי קטן אבל לא אסיה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים11שיני שום (מ 2 ראשים), קצוץשיני שום (מ 2 ראשים), קצוץ5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר170חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'כוס זיתים סיציליאניים גדולים וירוקים, מגולענים וחותכים לחתיכות 1/4 אינץכוס זיתים סיציליאניים גדולים וירוקים, מגולענים וחותכים לחתיכות 1/4 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ791 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין אדוםחומץ יין אדום591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ1 חטיף (110 גרם) שוקולד חצי מתוק, קצוץ22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסרסק עגבניות (רצוי משפופרת)רסק עגבניות (רצוי משפופרת)1כף. חומץ ביין אדוםפלפל אדום או צהוב, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץפלפל אדום או צהוב, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ