קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות10
ציון בריאות12
מגזין

חציל חמוץ מתוק

חציל חמוץ מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חציל חמוץ מתוק. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, חומץ יין אדום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו חציל חמוץ מתוק, חציל חמוץ מתוק, ו טבילת החציל החמוצה והמתוקה של לה נונה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים חצילים לקוביות 1/2 אינץ ' ולהעביר למסננת. לזרוק עם 2 כפות מלח ים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
2
תן לנקז 1 שעה.
3
בעוד מתנקז חצילים, חום 2 כפות שמן בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לטגן שלושה רבעים של שום, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
שום גויה®שום גויה®
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשהפיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
5
מוסיפים עגבניות עם המיץ שלהם, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 20 עד 25 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
6
מביאים 3 כוסות מים מומלחים לרתיחה בסיר 1 - עד 1 1/2-ליטר, ולאחר מכן מבשלים סלרי עד מכרז, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מסננים במסננת ושוטפים מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
בעדינות לסחוט חצילים כדי להסיר לחות עודפת יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
9
חום שמן אינץ 1/4 (כ 2 כוסות) במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 182° על מדחום, ואז מטגנים חצילים בקבוצות 4, ערבוב והופך כל הזמן עם כף מחורץ, עד משחימים ומכרז, 3 עד 5 דקות לכל אצווה. (להחזיר שמן360 בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
העבר למגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
11
יוצקים את כל אבל 2 כפות שמן ממחבת, ואז להפחית את החום בינוני לבשל בצל, פלפל, ואת השום הנותר, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים רוטב עגבניות, חצילים, סלרי, זיתים, צלפים, חומץ, סוכר, פלפל, ושאר כפית מלח ים ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 שעות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
13
ממש לפני ההגשה, מוסיפים פטרוזיליה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
14
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.
1
* אם מלח הים שלך הוא מאוד פרטני ו pebblelike, למחוץ אותו באמצעות הצד השטוח של סכין כבד גדול או בתחתית של מחבת כבדה.* כדי לקחת את הטמפרטורה של כמות רדודה של שמן, לשים את הנורה במחבת ולהפוך מדחום עם הפנים כלפי מטה, נח בקצה השני נגד שולי המחבת. בדוק טמפרטורה לעתים קרובות.* Caponata יכול להיות מקורר עד 1 שבוע.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת טרי, או לפי הטעם
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד

מרכיבים

1לדוגמה, ירקות (למשל, תרד)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)794פלפל האבנרועגבניות איטלקיות שלמות, קצוץ דק ומיץ שמורותעגבניות איטלקיות שלמות, קצוץ דק ומיץ שמורות591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוקי צלפים סחוטים, שטפובקבוקי צלפים סחוטים, שטפו5(מקיט, היקורי או אלמון)צלעות סלרי, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץצלעות סלרי, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ2קרום: פירורי קרקר גרהםמלח ים גס (עדיף סיציליאני)מלח ים גס (עדיף סיציליאני)907פלפל האבנרוחציל (רצוי קטן אבל לא אסיה)חציל (רצוי קטן אבל לא אסיה)591 לב מפאלדי טרי אם אפשרבזיליקום טרי קצוץבזיליקום טרי קצוץ591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחיםפטרוזיליה קצוצה עם עלים שטוחים11שיני שום (מ 2 ראשים), קצוץשיני שום (מ 2 ראשים), קצוץ5321 לב מפאלדי טרי אם אפשרסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק170פלפל האבנרוכוס זיתים סיציליאניים גדולים וירוקים, מגולענים וחותכים לחתיכות 1/4 אינץכוס זיתים סיציליאניים גדולים וירוקים, מגולענים וחותכים לחתיכות 1/4 אינץ1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קצוץבצל, קצוץ791 לב מפאלדי טרי אם אפשרחומץ יין אדוםחומץ יין אדום591 לב מפאלדי טרי אם אפשרתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה2קרום: פירורי קרקר גרהםרסק עגבניות (רצוי משפופרת)רסק עגבניות (רצוי משפופרת)1כף. חומץ ביין אדוםפלפל אדום או צהוב, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץפלפל אדום או צהוב, לחתוך לחתיכות 1/2 אינץ