חציל חמוץ מתוק
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חציל חמוץ מתוק. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, חומץ יין אדום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו חציל חמוץ מתוק, חציל חמוץ מתוק, ו טבילת החציל החמוצה והמתוקה של לה נונה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים חצילים לקוביות 1/2 אינץ ' ולהעביר למסננת. לזרוק עם 2 כפות מלח ים.
בעוד מתנקז חצילים, חום 2 כפות שמן בסיר כבד 4-5 ליטר מעל חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ואז לטגן שלושה רבעים של שום, ערבוב, עד הזהב, על 1 דקה.
מוסיפים רסק עגבניות ומבשלים, ערבוב, 1 דקה.
מוסיפים עגבניות עם המיץ שלהם, ואז להפחית את החום ומבשלים, חשוף, ערבוב מדי פעם, עד מעובה, 20 עד 25 דקות.
מביאים 3 כוסות מים מומלחים לרתיחה בסיר 1 - עד 1 1/2-ליטר, ולאחר מכן מבשלים סלרי עד מכרז, 5 עד 7 דקות.
מסננים במסננת ושוטפים מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
בעדינות לסחוט חצילים כדי להסיר לחות עודפת יבש לטפוח.
חום שמן אינץ 1/4 (כ 2 כוסות) במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 182° על מדחום, ואז מטגנים חצילים בקבוצות 4, ערבוב והופך כל הזמן עם כף מחורץ, עד משחימים ומכרז, 3 עד 5 דקות לכל אצווה. (להחזיר שמן360 בין קבוצות.)
יוצקים את כל אבל 2 כפות שמן ממחבת, ואז להפחית את החום בינוני לבשל בצל, פלפל, ואת השום הנותר, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 10 דקות.
מוסיפים רוטב עגבניות, חצילים, סלרי, זיתים, צלפים, חומץ, סוכר, פלפל, ושאר כפית מלח ים ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 שעות.
ממש לפני ההגשה, מוסיפים פטרוזיליה ובזיליקום.
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.
* אם מלח הים שלך הוא מאוד פרטני ו pebblelike, למחוץ אותו באמצעות הצד השטוח של סכין כבד גדול או בתחתית של מחבת כבדה.* כדי לקחת את הטמפרטורה של כמות רדודה של שמן, לשים את הנורה במחבת ולהפוך מדחום עם הפנים כלפי מטה, נח בקצה השני נגד שולי המחבת. בדוק טמפרטורה לעתים קרובות.* Caponata יכול להיות מקורר עד 1 שבוע.