תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל חציל חמוץ מתוק. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 10 . מנה אחת מכילה 157 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו בצל, פלפל, חומץ יין אדום, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. נסו חציל חמוץ מתוק, חציל חמוץ מתוק, ו טבילת החציל החמוצה והמתוקה של לה נונה (מתכונים דומים).
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
7
מסננים במסננת ושוטפים מתחת למים קרים כדי להפסיק לבשל.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
1/2 קילו טופו יציב, שבור
8
בעדינות לסחוט חצילים כדי להסיר לחות עודפת יבש לטפוח.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
9
חום שמן אינץ 1/4 (כ 2 כוסות) במחבת כבדה 12 אינץ ' על חום גבוה בינוני עד שהוא רושם 182° על מדחום, ואז מטגנים חצילים בקבוצות 4, ערבוב והופך כל הזמן עם כף מחורץ, עד משחימים ומכרז, 3 עד 5 דקות לכל אצווה. (להחזיר שמן360 בין קבוצות.)
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רוטב חם שמן שומשום
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
העבר למגבות נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
11
יוצקים את כל אבל 2 כפות שמן ממחבת, ואז להפחית את החום בינוני לבשל בצל, פלפל, ואת השום הנותר, ערבוב מדי פעם, עד הזהב, על 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
שום גויה®
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים רוטב עגבניות, חצילים, סלרי, זיתים, צלפים, חומץ, סוכר, פלפל, ושאר כפית מלח ים ומבשלים, חשופים, ערבוב מדי פעם, 15 דקות. מגניב לטמפרטורת החדר, חשוף, ואז צמרמורת, מכוסה, לפחות 8 שעות.
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
13
ממש לפני ההגשה, מוסיפים פטרוזיליה ובזיליקום.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר
1 בצל אדום, קוביות קטנות
14
מגישים קר או בטמפרטורת החדר.
1
* אם מלח הים שלך הוא מאוד פרטני ו pebblelike, למחוץ אותו באמצעות הצד השטוח של סכין כבד גדול או בתחתית של מחבת כבדה.* כדי לקחת את הטמפרטורה של כמות רדודה של שמן, לשים את הנורה במחבת ולהפוך מדחום עם הפנים כלפי מטה, נח בקצה השני נגד שולי המחבת. בדוק טמפרטורה לעתים קרובות.* Caponata יכול להיות מקורר עד 1 שבוע.