חציל סיני חם וחמוץ
הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הסינית הזאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 35 דקות. . אם יש לך שמן צמחי, מלח, חצילים ארוכים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. , שהוא מוצק. נסו מרק חם וחמוץ, חציל סיני חם (חציל), ו חציל סיני ברוטב חריף (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את קוביות החצילים לתוך קערה גדולה, ומפזרים מלח. מלא עם מספיק מים כדי לכסות, ולתת לעמוד במשך 30 דקות. יש לשטוף היטב, ולנקז על מגבות נייר.
בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, חומץ יין אדום, סוכר, פלפל צ 'ילה, קורנפלור ושמן צ' ילי. תניח את הרוטב בצד.
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה או ווק על חום בינוני גבוה. מטגנים את החצילים עד שהוא רך ומתחיל חום, 5 עד 10 דקות.
יוצקים את הרוטב, ומבשלים ומערבבים עד שהרוטב סמיך והחציל מצופה באופן שווה.