חציל סיני חם וחמוץ יכול להיות רק סינית מתכון שאתה מחפש. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון טבעוני מגיש 4 . מנה אחת מכילה 143 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 8 גרם שומן. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה הזו. אם יש לכם חומץ יין, קורנפלור, פלפל צ'ילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו מרק חם וחמוץ, חציל סיני חם (חציל), ו חציל סיני ברוטב חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את קוביות החצילים לתוך קערה גדולה, ומפזרים מלח. מלא עם מספיק מים כדי לכסות, ולתת לעמוד במשך 30 דקות. יש לשטוף היטב, ולנקז על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חציל
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
קערה
2
בקערה קטנה, מערבבים יחד את רוטב הסויה, חומץ יין אדום, סוכר, פלפל צ 'ילה, קורנפלור ושמן צ' ילי. תניח את הרוטב בצד.
מרכיבים שתצטרך
חומץ יין אדום
פלפל צ ' ילי
עמילן תירס
שמן צ ' ילי
רוטב סויה
רוטב
סוכר
ציוד שתשתמש בו
קערה
3
מחממים את שמן הירקות במחבת גדולה או ווק על חום בינוני גבוה. מטגנים את החצילים עד שהוא רך ומתחיל חום, 5 עד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמן צמחי
חציל
ציוד שתשתמש בו
מחבת
ווק
4
יוצקים את הרוטב, ומבשלים ומערבבים עד שהרוטב סמיך והחציל מצופה באופן שווה.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. הברון הרצוג שנין בלאן (OU Kosher) עם דירוג של 4.1 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.