קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חציל, פונטינה ועגבניות פניני

חציל, פונטינה ועגבניות פניני
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל חצילים, פונטינן ופניניני עגבניות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, ומתכון צמחוני יש 349 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך עלי בזיליקום, שמן זית, עגבניות, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ברוזמרין אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיצת קינוח פטל עם רוזמרין ופקאנים מסוכרים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. נסו חציל, פלפל אדום, פונטינה פניני עם סלט תרד, פיצה חצילים, עגבניות ופונטינה, ו פיצה חצילים, עגבניות ופונטינה (מתכונים דומים).

הוראות

1
מעיל התחתון של מחבת גדולה עם שמן זית וחום עד מנצנץ. עונת פרוסות החצילים עם מלח ופלפל ומבשלים על חום גבוה בינוני עד זהב, 6 עד 7 דקות לכל צד. למעלה כל פרוסת חצילים עם פרוסת גבינה ומבשלים עד הגבינה מתחילה להמיס, 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2
להעביר מגבות נייר לניקוז. מחק את המחבת והוסף עוד שמן. חזור עם שאר החצילים והגבינה.
מרכיבים שתצטרך
3
מסדרים את העגבניות והבזיליקום על החצאים התחתונים של הפוקאצ ' ה ומתבלים במלח ופלפל. למעלה עם פרוסות החצילים ולסגור את הפניני.
מרכיבים שתצטרך
4
הגדר מחבת ברזל יצוק גדולה או מחבת על חום גבוה בינוני. מסדרים את פניני במחבת ומשקל אותם עם מחבת קטנה יותר. מבשלים את פניני עד מבחוץ הוא פריך ואת המילוי מחומם דרך, 3 דקות לכל צד.
5
חותכים את פניני לשניים ומגישים בבת אחת.