מתכון חצילים פרמזן גיבור יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 974 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם קורנית, פרמזן, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו חציל פרמזן גיבור, כריכי עוף פרמזן גיבור, ו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!) (מתכונים דומים).
הוראות
1
חותכים את החצילים במחצית לרוחב. לאחר מכן לחתוך כל חצי לאורכו לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' (כ 16 פרוסות). מסדרים את פרוסות החציל על מספר גיליונות אפייה ומפזרים בנדיבות בכל רחבי עם מלח כשר. להפריש לתת מיצים מרירים לבכות מן החצילים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשר
חציל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
2
להעביר את החצילים למסננת בכיור, ולשטוף היטב מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
חציל
מים
ציוד שתשתמש בו
מסננת
3
להעביר חצילים על משטח עבודה כתם יבש מאוד עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חציל
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד 1 1/2 כפיות מלח, פירורי לחם, אורגנו, טימין, ומתבלים עם פלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
אורגנו
פלפל
טימין
מלח
ציוד שתשתמש בו
מקציף
קערה
5
מניחים את הקמח בצלחת שפתיים בינונית או קערה. בקערה בינונית נוספת, לטאטא את הביצה וחלב יחד. לדלות פרוסת חצילים בקמח, ואז לטבול אותו בביצה, ולבסוף לדלות אותו בתערובת פירורי הלחם. לנער את כל עודפי breading ולהעביר את החצילים לתבנית אפייה. חזור עם החצילים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחם
חציל
קמח לכל מטרה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
חלב
ביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מקציף
קערה
6
במחבת ישרה גדולה, יוצקים את השמן לעומק של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת
7
מחממים את השמן על חום בינוני עד שהוא רושם 400 מעלות F על מדחום עמוק. (השמן חייב להיות מחומם ל 400 מעלות F. מאז כאשר חציל בפירורי לחם הוא הוסיף זה טיפות הטמפרטורה לטמפרטורת הטיגון הנכון של 375 מעלות F.)
מרכיבים שתצטרך
חציל
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבח
8
עבודה בקבוצות קטנות, מטגנים את פרוסות החצילים, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב, כ 3 דקות לכל אצווה. באמצעות מלקחיים, להעביר נייר מגבת מצופה גיליון אפייה העונה עם מלח לפי הטעם. חזור עם החצילים הנותרים. החציל יכול להיות מטוגן עד 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חציל
מלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
מגבות נייר
מלקחיים
9
כאשר מוכן לשרת מראש את broiler. מסדרים את לחמניות הגיבור, פיצול בצד, על תבנית אפייה וטוסט תחת המטגן.
מרכיבים שתצטרך
תת לחמניה
טוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
10
מכסים כל גליל עם כ 4 פרוסות חצילים, חופפים אותם מעט. מכסים כל אחד מגיבורי החצילים עם כ 3/4-כוס של הרוטב, מפזרים 1 כף פרמזן, ומכסים עם 4 פרוסות של פרובולון. מטגנים עד שהגבינה נמסה ומשחימים אותה קלות. סגור את גלילי הגיבור וחתוך חצי לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
תת לחמניה
פרובולון
חציל
פרמזן
גבינה
רוטב
גלול
11
מגישים באופן מיידי.
12
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטב
13
מטגנים את הבצל והשום, ערבוב, עד השחמה קלה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
14
מוסיפים את העגבניות ואת עשבי התיבול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה
15
הסר וזרוק את עשבי התיבול. מערבבים את המלח ומתבלים עם פלפל לפי הטעם. השתמש עכשיו, או לאחסן מכוסה במקרר עד 3 ימים, או להקפיא עד 2 חודשים.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.