קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות4
ציון בריאות56
מגזין

חציל פרמזן גיבור

חציל פרמזן גיבור
מתכון חצילים פרמזן גיבור יכול לספק את התשוקה הים תיכונית שלך בערך 1 שעה ו -50 דקות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. במנה עיקרית זו יש 974 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן למנה. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. אם יש לכם קורנית, פרמזן, פירורי לחם, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. נסו חציל פרמזן גיבור, כריכי עוף פרמזן גיבור, ו צ'יפס חציל אפוי פריך עם רוטב טבילת מרינרה (צ' יפס פרמזן חציל akan!) (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את החצילים במחצית לרוחב. לאחר מכן לחתוך כל חצי לאורכו לפרוסות בעובי 1/2 אינץ ' (כ 16 פרוסות). מסדרים את פרוסות החציל על מספר גיליונות אפייה ומפזרים בנדיבות בכל רחבי עם מלח כשר. להפריש לתת מיצים מרירים לבכות מן החצילים, על 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
מלח כשרמלח כשר
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
2
להעביר את החצילים למסננת בכיור, ולשטוף היטב מתחת למים זורמים קרים.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מסננתמסננת
3
להעביר חצילים על משטח עבודה כתם יבש מאוד עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
4
בקערה גדולה, לטאטא יחד 1 1/2 כפיות מלח, פירורי לחם, אורגנו, טימין, ומתבלים עם פלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
אורגנואורגנו
פלפלפלפל
טימיןטימין
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
5
מניחים את הקמח בצלחת שפתיים בינונית או קערה. בקערה בינונית נוספת, לטאטא את הביצה וחלב יחד. לדלות פרוסת חצילים בקמח, ואז לטבול אותו בביצה, ולבסוף לדלות אותו בתערובת פירורי הלחם. לנער את כל עודפי breading ולהעביר את החצילים לתבנית אפייה. חזור עם החצילים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
פירורי לחםפירורי לחם
חצילחציל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
עלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקניםעלי בזיליקום טריים, שטופים ומרוקנים
חלבחלב
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מקציףמקציף
קערהקערה
6
במחבת ישרה גדולה, יוצקים את השמן לעומק של 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מחממים את השמן על חום בינוני עד שהוא רושם 400 מעלות F על מדחום עמוק. (השמן חייב להיות מחומם ל 400 מעלות F. מאז כאשר חציל בפירורי לחם הוא הוסיף זה טיפות הטמפרטורה לטמפרטורת הטיגון הנכון של 375 מעלות F.)
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
8
עבודה בקבוצות קטנות, מטגנים את פרוסות החצילים, הופכים פעם אחת, עד חום זהוב, כ 3 דקות לכל אצווה. באמצעות מלקחיים, להעביר נייר מגבת מצופה גיליון אפייה העונה עם מלח לפי הטעם. חזור עם החצילים הנותרים. החציל יכול להיות מטוגן עד 2 שעות לפני ההגשה.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
מגבות ניירמגבות נייר
מלקחייםמלקחיים
9
כאשר מוכן לשרת מראש את broiler. מסדרים את לחמניות הגיבור, פיצול בצד, על תבנית אפייה וטוסט תחת המטגן.
מרכיבים שתצטרך
תת לחמניהתת לחמניה
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
לחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשהלחמניות ארוחת ערב מדגנים מלאים, להגשה
10
מכסים כל גליל עם כ 4 פרוסות חצילים, חופפים אותם מעט. מכסים כל אחד מגיבורי החצילים עם כ 3/4-כוס של הרוטב, מפזרים 1 כף פרמזן, ומכסים עם 4 פרוסות של פרובולון. מטגנים עד שהגבינה נמסה ומשחימים אותה קלות. סגור את גלילי הגיבור וחתוך חצי לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
תת לחמניהתת לחמניה
פרובולוןפרובולון
חצילחציל
פרמזןפרמזן
גבינהגבינה
רוטברוטב
גלולגלול
11
מגישים באופן מיידי.
12
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
13
מטגנים את הבצל והשום, ערבוב, עד השחמה קלה, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
14
מוסיפים את העגבניות ואת עשבי התיבול ומביאים לרתיחה. מנמיכים את החום ומבשלים, מכוסה, במשך 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
15
הסר וזרוק את עשבי התיבול. מערבבים את המלח ומתבלים עם פלפל לפי הטעם. השתמש עכשיו, או לאחסן מכוסה במקרר עד 3 ימים, או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
פלפלפלפל
מלחמלח

מרכיבים

1Sprig1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב4ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי7106 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים8286 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקעגבניות מקולף שלם, מקולף, משומר מחית, (אחד 28 אונקיה יכול), קצוץ בערךעגבניות מקולף שלם, מקולף, משומר מחית, (אחד 28 אונקיה יכול), קצוץ בערך2(יכול להיות או להרחיק)טימין מיובשטימין מיובש454אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)חצילים בינוניים (אודותחצילים בינוניים (אודות3largesביצים, מכותביצים, מכות4ריבס, קצוץ טרי או קפואקמח לכל מטרה לדלותקמח לכל מטרה לדלות3ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ47 אינץ ' ארוך הגיבור לחמניות, פיצול7 אינץ ' ארוך הגיבור לחמניות, פיצול2(יכול להיות או להרחיק)מלח כשר, לפי הצורך, בתוספתמלח כשר, לפי הצורך, בתוספת2(יכול להיות או להרחיק)תפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4ריבס, קצוץ טרי או קפואשמן לטיגון עמוקשמן לטיגון עמוק2(חוֹרֶף)שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה2(יכול להיות או להרחיק)אורגנו מיובשאורגנו מיובש596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקפרמזן מגוררתפרמזן מגוררת227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)16 פרוסות גבינת פרובולון (אודות16 פרוסות גבינת פרובולון (אודות1Sprigחתוך לקוביות, 1)חתוך לקוביות, 1)1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)1 כוס חלב מלא או שמנת1 כוס חלב מלא או שמנת

יין מומלץ: קיאנטיname, Trebbiano, ורדיקיו.

קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם בחירות נהדרות לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. Antinori Badian A Passignano Chiani Classico Gran Selezione עם דירוג 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 60 דולר לבקבוק.
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
Antinori Badia a Passignano Chianti Classico Gran Selezione
בצבע אדום אודם עז, היין מציג ניחוחות הן של פירות והן את התחושות האופייניות של אלון, אשר מתמזגים בהרמוניה ומציעים גם הערות בלסמיות וגרפיט על האף. החיך עשיר, עם טאנינים גמישים ומאוזנים יחד עם הרעננות התוססת האופיינית לסנג ' ובזה. הסיום ואת טעם לוואי הם של התמדה בולטת לחזור על הערות של פירות יער הראשון הרגיש על האף.