חציל פרמזן ערימות
ערימות פרמזן חצילים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 18 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 306 קלוריות. אם יש לך פולנטה, חצילים, גבינת מוצרלה חלקית, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. מתכונים דומים: חציל פרמזן ערימות, חציל פרמזן ערימות, ו חציל פרמזן ערימות.
הוראות
יש לשטוף חצילים לקצץ ולהשליך את שני הקצוות.
חותכים חצילים חצייה לתוך 8 פרוסות עבות באותה מידה.
חותכים לרוחב פולנטה ל 8 סיבובים שווים. מעיל קל גיליון אפייה 14 על 17 אינץ ' עם שמן זית ספריי בישול. מסדרים חצילים ופרוסות פולנטה בשכבה אחת על הסדין. פרווה קלה של פרוסות עם ספריי בישול יותר.
אופים בתנור רגיל או הסעה 425 עד שהחציל רך כאשר נלחץ והפולנטה מחוממת דרך (חתוכה לבדיקה), 20 עד 25 דקות.
בינתיים, במחבת nonstick 8-עד 10 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה, מערבבים בצל, שום, ובזיליקום מדי פעם עד בצל הוא שחום קל, 4 עד 5 דקות.
מוסיפים עגבניות טהורות 1/4 כוס מים; מבשלים חשופים, ערבוב מדי פעם, עד הטעמים מעורבבים, 5 עד 10 דקות.
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם. מכסים וחמים על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד חצילים נעשה.
כאשר חציל הוא רך, מפזרים מוצרלה וגבינות פרמזן שווה על חצילים פולנטה. חזור לתנור ואפה עד גבינה מותכת, על 2 דקות.
על כל אחת מארבע צלחות ארוחת ערב, מניחים 1 פרוסת חצילים (להשתמש בפרוסות הגדולות ראשונה) ומטפטף עם רוטב 1 כף; למעלה עם 1 פרוסה פולנטה ורוטב 1 כף. חזור עד שכל הפרוסות ישמשו. אם תרצה, מקשטים כל ערימה עם רוזמרין sprig. רוטב כף שנותר סביב בסיס ערימות חצילים.