אם יש לכם פלפל, מים, פתיתי פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה מושלם עבור סתיו. . הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו 20 דקות. עם כפית נסו קישואים ותבשיל חצילים, חציל, קישואים, פלפל אדום, וטורט פרמזן, ו מבשלים את הספר: חציל חמוץ מתוק ונזיד בצל (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים חצילים במסננת ומפזרים מלח.
מרכיבים שתצטרך
חציל
מלח
ציוד שתשתמש בו
מסננת
2
מחממים שמן זית בתנור הולנדי או בסיר גדול. שטוף חצילים וטפוח יבש.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית
חציל
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדי
3
לטגן עד מעט השחמה. מערבבים בצל ו לטגן עד שקוף. מערבבים שום וקמח במשך 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שום
בצל
4
מערבבים באורז, קישואים, פלפל אדום, עגבניות, יין, מים, מלח ופלפל אדום. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהתערובת מגיעה לרתיחה נמוכה. להפחית את החום ומבשלים במשך 45 דקות, או עד ירקות רכים.