זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, חצילים, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו חציל קלוי וכריכי סלק כבושים, עגבניות, סלק קלוי וסלט בצל כבוש, ו תות כבוש עם סלט סלק קלוי ותחרות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
ועוד לקישוט (1 כוס קרמל, פלוס 1 כפית פלור דה סל)
2
מניחים פרוסות חצילים על תבנית אפייה גדולה ומשפשפים את שני הצדדים בשמן. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל. צלי עד זהב ומכרז, 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
נוזל-אונקיות מים טריים
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
(או או רגיל)
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
להקציף שום, מיונז, וחומץ בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
פלפלים חריפים, ללא גרעינים וחתוכים לקוביות (מומלץ: פפדיו)