זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם שמן זית, חצילים, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. נסו חציל קלוי וכריכי סלק כבושים, עגבניות, סלק קלוי וסלט בצל כבוש, ו תות כבוש עם סלט סלק קלוי ותחרות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 204°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מניחים פרוסות חצילים על תבנית אפייה גדולה ומשפשפים את שני הצדדים בשמן. מתבלים בפפריקה, מלח ופלפל. צלי עד זהב ומכרז, 30-40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
נוזל-אונקיות מים טריים
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
להקציף שום, מיונז, וחומץ בקערה קטנה; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה