חציל קלוי ומרק עדשים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של המנה העיקרית, אז תנו הזדמנות ל חצילים קלויים מרק עדשים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 16 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 285 קלוריות. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. אם יש לכם אחוז חלב, עלי מרווה, מלח ופלפל, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים להכין את זה. זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. נסו חציל קלוי ומרק עדשים, מרק עדשים עם ירקות קלויים, ו מרק חצילים קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את מגורי החציל על תבנית אפייה מעוטרת, צד העור למטה.
טפטוף עם 1 כף שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל.
אופים עד החצילים הוא מאוד רך, על 30 דקות.
בינתיים, בסיר בינוני, לכסות את העדשים עם 2 סנטימטרים של מים.
מוסיפים 1/2 כפית מלח 2 עלי מרווה ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה עד העדשים הם מכרז, על 20 דקות.
מסננים את העדשים במסננת ומשליכים את עלי המרווה.
לגרד את בשר החצילים לתוך בלנדר; להשליך את העור.
להוסיף 1 כוס של המניה פירה עד חלקה; להעביר לסיר נקי.
מוסיפים את העדשים ואת שארית 1 כוס המניה לבלנדר ומחית עד חלקה.
מוסיפים את מחית עדשים למחית החצילים בסיר.
מערבבים את החלב ומיץ לימון לתוך המרק ומביאים לרתיחה. מתבלים במלח ופלפל; שומרים על המרק חם על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם.
במחבת קטנה, לחמם את הנותרים 1 כף שמן זית.
מוסיפים את 12 העלים מרווה הנותרים ומבשלים מעל חום מתון עד פריך, על 30 שניות לכל צד. מצקת את המרק לקערות, מקשטת עם עלי מרווה מטוגנים ומגישה.