חציל שיריפה Parmigiana עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 1004 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 64 גרם שומן. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-2 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, שן שום, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חציל פרמז'ן בלי פרמז' ן!, חציל פרמז'ן, ו חציל פרמז'ן (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים התנור ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
התחל על ידי חיתוך העליון והתחתון את החצילים.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
3
חותכים אותו לפרוסות 1/8 אינץ'.
4
להקציף 2 ביצים עם 1/4 כוס חלב.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
בננות, חתוכות לפרוסות בעובי 1/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
5
לפרוס 3 כוסות של פירורי לחם על מגבת נייר. במחבת גדולה, חום 1/2 כוס שמן. קח כל פיסת חצילים לטבול בשטיפת הביצה, ואז בפירורי לחם ולוודא לכסות לחלוטין כל חתיכה עם פירורי לחם, ולאחר מכן מטגנים בשמן חם. חום כל פרוסה של חצילים. מדי פעם לשנות את השמן; אתה לא רוצה להמשיך לבשל פרוסות חצילים עם פירורי לחם רופפים שרופים.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
אורזו או פסטה בצורת אורז
רצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מניחים חצילים מטוגנים על מגבת נייר לספוג חלק מהשמן. פורסים מוצרלה טרי.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלה טרייה
אורזו או פסטה בצורת אורז
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
7
בשורה התחתונה של מחבת זכוכית 11 על 9 אינץ ' עם שכבה של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
מניחים שכבה של חצילים, ואחריו פרוסת מוצרלה, שכבת ערמה של רוטב, ואז מפזרים שכבה של גבינת פקורינו רומנו. חזור, וערום על 3 עד 4 חצילים גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו רומנו
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
אורזו או פסטה בצורת אורז
עצם הודו וצוואר הודו
9
אופים בתנור במשך 20-30 דקות. אתה יודע שזה מוכן כשהרוטב מבעבע והגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
חום 2 כפות שמן בסיר על חום בינוני עד שהוא הופך ריחני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
11
מערבבים את השום עם 1 כפית מים בזהירות להוסיף את זה שמן חם.
קיאנטי, טרביאנו וורדיקיו הם הבחירה הראשונה שלי לאיטלקית. האיטלקים יודעים לאכול והם יודעים יין. Trebbiano ו-Verdicchio הם יינות לבנים איטלקים המשתייכים היטב לדגים ולבשר לבן, בעוד קיאנטי הוא יין איטלקי אדום נהדר עבור מנות כבדות יותר, נועזות יותר. אתה יכול לנסות Casaloste קיאנטי Classico Riserva. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 28 דולר לבקבוק.