קושימומחה
מוכן ב1 ש, 40 דק.
מנות12
ציון בריאות16
מגזין

חצילים אפויים Antipasto

חצילים אפויים Antipasto
אם יש לך צנוברים, לבבות ארטישוק מושרים, פלפלים קלויים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: חצילים Antipasto, חצילים (חצילים) Antipasto, ו סלט אנטיפסטו קוסקוס עם עגבניות ויניגרט בתוספת שיפודי אנטיפסטו.

הוראות

1
פרוסות חצילים בשכבה בקערה, מפזרים מלח על כל שכבה. להפריש במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
מורחים שכבה של מגבת נייר על משטח עבודה; מסננים פרוסות חצילים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
מורחיםמורחים
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
4
מערבבים עגבניות חתוכות לקוביות, רוטב עגבניות, לבבות ארטישוק, ופלפלים אדומים קלויים בקערה.
מרכיבים שתצטרך
פלפלים אדומים קלוייםפלפלים אדומים קלויים
לבבות ארטישוקלבבות ארטישוק
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
5
מחממים מחבת על אש בינונית-נמוכה; צנוברים צנים, ערבוב מדי פעם, במחבת החמה עד ריחני קל השחמה, 3 עד 5 דקות. מערבבים צנוברים קלויים, שום, פטרוזיליה, בזיליקום, אורגנו ופלפל שחור לתערובת עגבניות באמצעות מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
צנובריםצנוברים
אורגנואורגנו
פטרוזיליהפטרוזיליה
שוםשום
עגבנייהעגבנייה
באזיל!באזיל!
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מורחים שכבה של חצילים בתחתית צלחת האפייה מוכנה; כף 1/3 תערובת העגבניות על גבי שכבת חצילים.
מרכיבים שתצטרך
חצילחציל
מורחיםמורחים
עגבנייהעגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
7
מפזרים 1/3 את הבצל האדום, 1/3 את המוצרלה, ו 1/3 את גבינת פקורינו-רומנו על שכבת עגבניות. חזור על שכבות עד שכל החומרים משמשים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינופקורינו
מוצרלהמוצרלה
בצל אדוםבצל אדום
עגבנייהעגבנייה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת וחום זהוב, כ 40 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור

מרכיבים

227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)בצל ירוק, קוביות דקות (לשמור לקישוט הסופי)397אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)עגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפותעגבניות חתוכות לקוביות, לא מצורפות2largesחציל, לחתוך לתוך 1/4 סיבובים אינץחציל, לחתוך לתוך 1/4 סיבובים אינץ2(חוֹרֶף)בזיליקום טרי קצוץ, או לפי הטעםבזיליקום טרי קצוץ, או לפי הטעם2(חוֹרֶף)פטרוזיליה טרייה קצוצה, או לפי הטעםפטרוזיליה טרייה קצוצה, או לפי הטעם6ציפורןשום, טחוןשום, טחון12ריבס, קצוץ טרי או קפואפלפל שחור טחון לפי הטעםפלפל שחור טחון לפי הטעם227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)לבבות ארטישוק מושרים, ללא ציורלבבות ארטישוק מושרים, ללא ציור1חתוך לחתיכות של ½ אינץ' (אני משתמש בצלעות חזיר דקה, או שאריות חזיר)אורגנו טרי קצוץ, או לפי הטעםאורגנו טרי קצוץ, או לפי הטעם596 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת פקורינו-רומנו מגוררת, או לפי הטעםגבינת פקורינו-רומנו מגוררת, או לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת בריחבילה אחת (12 אונקיות) גבינת ברי1בצל אדום, פרוס דקבצל אדום, פרוס דק227אגוזים מכל סוג שאתה אוהב (קצוצים)פלפלים אדומים קלויים, מנוקזים וחותכים לרצועותפלפלים אדומים קלויים, מנוקזים וחותכים לרצועות12ריבס, קצוץ טרי או קפואמלח לפי הטעםמלח לפי הטעם1186 תפוחי אדמה יוקון זהב בינוניים, קלופים ופרוסים דקגבינת מוצרלה גרוסה, או לפי הטעםגבינת מוצרלה גרוסה, או לפי הטעם