אם יש לך צנוברים, לבבות ארטישוק מושרים, פלפלים קלויים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -40 דקות. מתכונים דומים: חצילים Antipasto, חצילים (חצילים) Antipasto, ו סלט אנטיפסטו קוסקוס עם עגבניות ויניגרט בתוספת שיפודי אנטיפסטו.
הוראות
1
פרוסות חצילים בשכבה בקערה, מפזרים מלח על כל שכבה. להפריש במשך 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חציל
מלח
ציוד שתשתמש בו
קערה
2
מורחים שכבה של מגבת נייר על משטח עבודה; מסננים פרוסות חצילים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
חציל
מורחים
ציוד שתשתמש בו
מגבות נייר
3
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). משמנים צלחת אפייה 9x13 אינץ'.
מחממים מחבת על אש בינונית-נמוכה; צנוברים צנים, ערבוב מדי פעם, במחבת החמה עד ריחני קל השחמה, 3 עד 5 דקות. מערבבים צנוברים קלויים, שום, פטרוזיליה, בזיליקום, אורגנו ופלפל שחור לתערובת עגבניות באמצעות מזלג.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור
צנוברים
אורגנו
פטרוזיליה
שום
עגבנייה
באזיל!
טוסט
ציוד שתשתמש בו
מחבת
6
מורחים שכבה של חצילים בתחתית צלחת האפייה מוכנה; כף 1/3 תערובת העגבניות על גבי שכבת חצילים.
מרכיבים שתצטרך
חציל
מורחים
עגבנייה
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייה
7
מפזרים 1/3 את הבצל האדום, 1/3 את המוצרלה, ו 1/3 את גבינת פקורינו-רומנו על שכבת עגבניות. חזור על שכבות עד שכל החומרים משמשים.
מרכיבים שתצטרך
פקורינו
מוצרלה
בצל אדום
עגבנייה
8
אופים בתנור שחומם מראש עד גבינה מותכת וחום זהוב, כ 40 דקות.