אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, חצילים אפויים עם רוטב יוגורט כוסברה יכול להיות מדהים lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיץ לימון, זנגביל, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית חצילים ססגוניים עם רוטב שומשום, חצילים אפויים עם שעועית קנליני, ו חציל אפוי עם רוטב יוגורט לימון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
1
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להשאיר את הגבעול דולק, לחתוך את החציל לחצי לאורכו ולהבקיע את הבשר עמוק עם סכין חדה בצורת צלב-קרס.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
3
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
4
מערבבים את שמן הזית ומיץ לימון ואז מברשת על פני השטח הבקיע של החציל. מתבלים עם פלפל שחור טחון טרי ואופים חשופים במשך 25-30 דקות, עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורזו או פסטה בצורת אורז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים, לשים את הקוסקוס בקערה גדולה, לשפוך מעל המניה הרותחת ולהשאיר להשרות במשך 10 דקות עד שכל המניה נספגת. מוך עם מזלג, ולאחר מכן מערבבים את משמשים, עגבניות, בצל אביב וצנוברים לתוך הקוסקוס.
הסר את החציל מהתנור וגרוף את הבשר, דואג לשמור על עורות שלמים. קוצצים את הבשר וזורקים לתערובת הקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים את עורות החציל בחזרה בתבנית האפייה וכפית את תערובת הקוסקוס בהם, נערמים אותו להחזיק כמות נדיבה בכל אחד. לפזר כל שנותר מעל תערובת קוסקוס סביב קצה המנה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורז
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®
9
חזור לתנור במשך 10 דקות כדי לחמם דרך בזמן שאתה מערבב את כל חומרי ההלבשה יחד להוסיף טיפה של מים אם הרוטב הוא עבה מדי. כדי לשרת, ערמות את תערובת הקוסקוס הרופפת מתחת לחצילים הממולאים, כדי שהם ישמרו על שיפוע.