קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות75
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

חצילים אפויים עם רוטב יוגורט כוסברה

חצילים אפויים עם רוטב יוגורט כוסברה
אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, חצילים אפויים עם רוטב יוגורט כוסברה יכול להיות מדהים lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיץ לימון, זנגביל, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית חצילים ססגוניים עם רוטב שומשום, חצילים אפויים עם שעועית קנליני, ו חציל אפוי עם רוטב יוגורט לימון דומים מאוד למתכון זה.

הוראות

1
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
להשאיר את הגבעול דולק, לחתוך את החציל לחצי לאורכו ולהבקיע את הבשר עמוק עם סכין חדה בצורת צלב-קרס.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
4
מערבבים את שמן הזית ומיץ לימון ואז מברשת על פני השטח הבקיע של החציל. מתבלים עם פלפל שחור טחון טרי ואופים חשופים במשך 25-30 דקות, עד שהבשר רך.
מרכיבים שתצטרך
2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
בינתיים, לשים את הקוסקוס בקערה גדולה, לשפוך מעל המניה הרותחת ולהשאיר להשרות במשך 10 דקות עד שכל המניה נספגת. מוך עם מזלג, ולאחר מכן מערבבים את משמשים, עגבניות, בצל אביב וצנוברים לתוך הקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
בצל אביבבצל אביב
1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול1 1/2 פאונד שרימפס U-12 גדול
1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה1/2 ליטר שמנת כבדה, מוקצפת, להגשה
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מפזרים את הקינמון וזורקים היטב יחד.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
7
הסר את החציל מהתנור וגרוף את הבשר, דואג לשמור על עורות שלמים. קוצצים את הבשר וזורקים לתערובת הקוסקוס.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
8
מניחים את עורות החציל בחזרה בתבנית האפייה וכפית את תערובת הקוסקוס בהם, נערמים אותו להחזיק כמות נדיבה בכל אחד. לפזר כל שנותר מעל תערובת קוסקוס סביב קצה המנה.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
ציוד שתשתמש בו
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
9
חזור לתנור במשך 10 דקות כדי לחמם דרך בזמן שאתה מערבב את כל חומרי ההלבשה יחד להוסיף טיפה של מים אם הרוטב הוא עבה מדי. כדי לשרת, ערמות את תערובת הקוסקוס הרופפת מתחת לחצילים הממולאים, כדי שהם ישמרו על שיפוע.
מרכיבים שתצטרך
אורזו או פסטה בצורת אורזאורזו או פסטה בצורת אורז
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
10
טפטוף מעל רוטב ומגישים עם סלט עלים מעורב.