חצילים אפויים עם רוטב יוגורט כוסברה
אם יש לך בערך 45 דקות כדי לבלות במטבח, חצילים אפויים עם רוטב יוגורט כוסברה יכול להיות מדהים lacto אובו צמחוני מתכון לנסות. והוא יספק כ 2 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 13 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 438 קלוריות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לך לחנות ותביא מיץ לימון, זנגביל, קינמון טחון, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה למדי. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. עם כפית חצילים ססגוניים עם רוטב שומשום, חצילים אפויים עם שעועית קנליני, ו חציל אפוי עם רוטב יוגורט לימון דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
תנור חום ל 190C / מאוורר 170c / גז
להשאיר את הגבעול דולק, לחתוך את החציל לחצי לאורכו ולהבקיע את הבשר עמוק עם סכין חדה בצורת צלב-קרס.
מניחים בתבנית אפייה רדודה.
מערבבים את שמן הזית ומיץ לימון ואז מברשת על פני השטח הבקיע של החציל. מתבלים עם פלפל שחור טחון טרי ואופים חשופים במשך 25-30 דקות, עד שהבשר רך.
בינתיים, לשים את הקוסקוס בקערה גדולה, לשפוך מעל המניה הרותחת ולהשאיר להשרות במשך 10 דקות עד שכל המניה נספגת. מוך עם מזלג, ולאחר מכן מערבבים את משמשים, עגבניות, בצל אביב וצנוברים לתוך הקוסקוס.
מפזרים את הקינמון וזורקים היטב יחד.
הסר את החציל מהתנור וגרוף את הבשר, דואג לשמור על עורות שלמים. קוצצים את הבשר וזורקים לתערובת הקוסקוס.
מניחים את עורות החציל בחזרה בתבנית האפייה וכפית את תערובת הקוסקוס בהם, נערמים אותו להחזיק כמות נדיבה בכל אחד. לפזר כל שנותר מעל תערובת קוסקוס סביב קצה המנה.
חזור לתנור במשך 10 דקות כדי לחמם דרך בזמן שאתה מערבב את כל חומרי ההלבשה יחד להוסיף טיפה של מים אם הרוטב הוא עבה מדי. כדי לשרת, ערמות את תערובת הקוסקוס הרופפת מתחת לחצילים הממולאים, כדי שהם ישמרו על שיפוע.
טפטוף מעל רוטב ומגישים עם סלט עלים מעורב.