חצילים הודיים דרום (חצילים חציל) קארי
המתכון חציל הודי דרום (חצילים חציל) קארי יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 1 שעה. במנה עיקרית זו יש 807 קלוריות, 23 גרם חלבון ו 46 גרם של שומן למנה. מתאים ל-5 מנות. המתכון הזה מכסה %44 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לכם מלח כשר, שמן, חנה דאל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב אבקת חלב קוקוס אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בקלאווה כקינוח. מתכונים דומים: חציל הודי מתובל (חציל), חצילים כבושים בדרום הודו, ו חציל (חצילים) קארי (1).
הוראות
בברזל יצוק או במחבת כבדה אחרת, אבקת קוקוס צלוי, זרעי פרג, זרעי שומשום וזרעי כמון על אש נמוכה עד חום בהיר.
הסר מן המחבת כדי לעצור את הבישול מגניב.שים תערובת קוקוס זה במעבד מזון ולעבד עד גרגרי שלה, להזמין בצלחת.טוחנים את channa דאל קלוי במטחנת תבלינים עד שהוא אבקה דקה ולהוסיף לקוקוס mixture.In מעבד מזון, לעבד את הבוטנים עד שהם הקרקע גס.לשטוף ולגזום את החצילים.
חותכים כל חציל 2/3 לתוך הקצה הרחב עד הגבעול עושה X להשאיר את קצה הגבעול ללא פגע.
חום 1/4 כוס שמן במחבת ומבשלים את החצילים על נמוך עד soft.In מחבת נפרדת, לחמם את 2 כפות שמן בינוני חם.
מוסיפים את 1 כפית זרעי כמון ו 1 כפית זרעי חרדל חם oil.In עניין של שניות הם יתחילו פופ להוסיף את הבצל ומערבבים.כאשר הבצלים מתחילים חום, מוסיפים את הדבק שום זנגביל ואת כורכום, כמון, אבקת כוסברה, אבקת צ ' ילי ומלח.מערבבים את התבלינים לתוך הבצל ואז מוסיפים את העגבניות.מערבבים את העגבניות ואז מוסיפים את תערובת הקוקוס יחד עם הבוטנים.
מוסיף את החצילים ו 1 כוס המים.מערבבים ומבשלים על אש נמוכה, מכוסה במשך כ 20 דקות.
להוסיף מים קצת בכל פעם כדי לשמור על עקביות חלקה נחמד.
הוסף garam masala ו 2 1/2 כפות של כוסברה טרי קצוץ ומערבבים.בדוק כדי לראות שזה מלוח לטעמך.מכניסים צלחת הגשה ומקשטים עם כוסברה קצוצה הנותרים.
יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ
הודי בתפריט? נסה זיווג עם Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling rosé. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 25 דולר לבקבוק.
![Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner]()
Brundlmayer Kamptaler Terrassen Gruner Veltliner
פרחים, פירות סיד עדין, תפוח ואורן תפוח עם רמז של עשבי תיבול, תבלין ושמרים, רך בטעם הראשון, למרות החומציות התוססת שלה, אז פשוט, טרי על החיך, פירות רכים, ניואנסים מינרליים, מבנה טוב ואיזון, גוף בינוני ומינרלים עדינים בגימור הפיקנטי.לוויה מושלמת למתחילים רבים כגון פורל מעושן, בשר חזיר, ירקות קרים, טאפאס, או גבינת עיזים במרינדה טרי עם עשבי תיבול; גם טוב מאוד עם ברביקיו דגים, מזון ים, או עוף קלוי.