חצילים כבושים בגריל
חצילים כבושים בגריל דורש על 50 דקות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 211 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו מלח כשר, עלי נענע טריים, שמן זית ועוד מספר מצרכים לעשות היום. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. מתכונים דומים: חצילים כבושים, חצילים כבושים עם נענע ושום, ו סנאפר אדום כבוש עם חצילים ומלון.
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
הסר את קצה הגזע מן החצילים.
חותכים כל חציל לחצי לאורכו, וחותכים לפרוסות ירח עבות חצי אינץ'. בקערת ערבוב גדולה, לזרוק את החצילים עם המלח הכשר ולתת לעמוד במשך כ 15 עד 20 דקות. יש לשטוף ולייבש את החצילים היטב, ולזרוק עם 2 כפות של שמן זית וקמצוץ של פלפל.
מחממים מחבת גריל על חום גבוה. כאשר מחבת הגריל חמה, לבשל את פרוסות החצילים עד מסומן היטב משני הצדדים.
בינתיים בקערת ערבוב קטנה לטאטא את הסוכר, ושום לתוך החומץ, לטאטא את הדבק צ ' ילי ושמן זית הנותרים.
הוסף את עשבי תיבול ולבדוק תיבול עם מלח ופלפל.
כאשר החציל מסומן יפה משני הצדדים להסיר אותו מהמחבת ולהוסיף אותו מיד למרינדה (צלחת אפייה רדודה עובדת יפה כדי להבטיח כי כל החצילים מצופה במרינדה).
תן לחציל להתקרר לטמפרטורת החדר ולהגיש, או לקרר במיכל אטום.