קושירגיל
מוכן ב10 דק.
מנות10
ציון בריאות0
מגזין

חרדל בירה אצטדיון

חרדל בירה אצטדיון
חרדל בירה אצטדיון עשוי להיות מה שאתה מחפש. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ומתכון צמחוני יש 16 קלוריות, 1 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. מתאים ל-10 מנות. יום האב יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 10 דקות. אם יש לכם כורכום, סוכר, ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: חרדל ובירה פרחחים, סטייק עין עם רוטב מחבת חרדל-בירה, ו חרדל בירה Brewhouse.

הוראות

1
להקציף יחד חרדל יבש, בירה, 2 כפות. מים, וכורכום בקערת מתכת בינונית עד חלקה. צ ' יל, מכוסה, לילה.
מרכיבים שתצטרך
2
להביא סיר בינוני מלא במים 1 אינץ ' לרתיחה. כדי קערה של תערובת חרדל, להוסיף ביצה, מלח, קורנפלור, מיץ לימון, וסוכר להקציף כדי להתמזג. הגדר קערה מעל סיר ומבשלים, לטאטא כל הזמן, עד החרדל רק מתעבה, 4 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
הפוך קדימה: 2 שבועות, מכוסה ומקורר.
4
חרדל מותאם אישית
מרכיבים שתצטרך
5
הדמיון שלך הוא הגבול כשזה מגיע להכנת חרדל בטעם. כל מה שאתה צריך הם זרעי חרדל או אבקת חרדל יבש, ואז התבלינים הם תלוי בך.
מרכיבים שתצטרך
6
זרעי חרדל או אבקת חרדל?
מרכיבים שתצטרך
7
שניהם עובדים.
8
זרעי חרדל: השתמש כאשר אתה רוצה גרגר שלם, מרקם פריך. שלושת הסוגים הם צהוב, aka לבן (Sinapis alba), הכי מתון בשימוש בעיקר חרדל בסגנון אמריקאי עבור כבישה; חום (brassica juncea), zestier בשימוש חרדל בסגנון אירופאי (כמו Dijon), כבישה, ובישול הודי; ושחור (b. nigra), משמש גם מזון הודי; הם להחלפה עם החום. זרעים צריכים לרכך בנוזל במשך 1 עד 2 ימים לפני שאתה עושה חרדל איתם.
מרכיבים שתצטרך
9
אבקת חרדל: עבור חרדל חלק משיי. זה לא יותר מזרע חרדל טחון, והמותג הנפוץ ביותר הוא של קולמן, תערובת של זרעים לבנים וחומים.
מרכיבים שתצטרך
10
מערבבים את האבקה עם נוזל (כמו מים או בירה) ולתת לו לשבת בן לילה כדי לשתות לגמרי ולפתח טעם. אל תתנו לזה לשבת יותר, אם כי, או שזה יהיה טעם קשה.
מרכיבים שתצטרך