חרדל דבש - צלי חזיר עם מילוי תפוחים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל דבש חרדל חזיר צלוי עם תפוח מלית. והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 102 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 5 גר' של שומן. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. אם יש לך חרדל דבש אפור poupon מלוח, מרגרינה, תיבול עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג ההודיה. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו -30 דקות. נסו חזיר צלוי עם מלית פירות ורוטב חרדל, בשר צלוי של חזיר עם תפוח ומילוי חזיר ורוטב סיידר, ו צלי חזיר עם דבש וחרדל (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ירקות במרגרינה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה 3 עד 5 דקות. או עד פריך במכרז.
הסר מהחום. מערבבים ב 2 כפות. חרדל, ואז לחם, תפוחים ותבלינים.
צלי פתוח, חתך בצד, על משטח עבודה.
מורחים עם 2 כפות. של החרדל הנותר; העליון עם תערובת לחם. רול מחדש צלי; עניבה סגורה עם חוט מטבח.
מקום על המדף במחבת צלייה.
אופים 2 שעות או עד שנעשה (145F).
להעביר צלי ללוח גילוף; בואו לעמוד 10 דקות.
בינתיים, כף 1 כף. טפטוף בשר לסיר קטן; לטאטא בקמח. מבשלים על חום בינוני 1 דקות., ערבוב כל הזמן.
מוסיפים מיץ תפוחים וחרדל שנותר; מבשלים ומערבבים 5 דקות. או עד שהרוטב מתעבה ומתחיל לרתוח.
הסר מהחום; מערבבים פטרוזיליה.
פרוסת צלי; להשליך מחרוזת.