חרדל כתום חמוציות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל חרדל כתום חמוציות. מנה אחת מכילה 20 קלוריות, 0 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. והוא יספק כ 70 מנות. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-63 היו אומרים שזה פגע במקום. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. גשו לסופר וקנו גרידת תפוזים, סוכר מגורען, מיץ תפוזים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 8 שעות. נסו חמוציות-תפוז צ'אטני עם כמון, שומר, זרעי חרדל, המרכיב הסודי (חמוציות): צ'אטני חמוציות עם זנגביל כתום גבישי, ו פנקייק אוכמניות ותפוז עם סירופ חמוציות-מייפל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים שבעה צנצנות 4 אונקיות על מתלה בסיר גדול.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות צנצנות, ומביאים לרתיחה על חום גבוה. מרתיחים במשך 10 דקות, ולאחר מכן לכבות את החום ולאפשר לצנצנות לנוח במים חמים. בינתיים, לשים את החישוקים ואת העפעפיים בסיר קטן לכסות עם מים.
חום מעל חום בינוני עד שהמים רותחים, ואז להסיר מחבת מחום ולאפשר חישוקים ועפעפיים לנוח במים חמים.
להביא חומץ לרתיחה בסיר קטן על חום גבוה.
הסר סיר מחום ולהוסיף זרעי חרדל. מכסים את הסיר ולתת לעמוד עד זרעי חרדל ספגו את רוב הנוזל, כשעה.
להעביר זרעים וכל נוזל שנותר לתוך בלנדר.
מוסיפים כוס מים אחת ומערבבים עד שהתערובת חלקה ורוב זרעי החרדל קצוצים.
מוסיפים חמוציות ומערבבים עד קצוצים, עוצרים כדי לגרד את הצדדים ומערבבים תוכן לפי הצורך.
יוצקים את התוכן של הבלנדר לתוך סיר גדול.
מוסיפים מיץ תפוזים וגרידת תפוזים ומביאים לרתיחה. מערבבים בסוכר, חרדל יבש, וכלספייס. המשך להרתיח תערובת, ערבוב כל הזמן, עד מעובה מופחת קצת, על שתים עשרה דקות.
מצקת חרדל חם לתוך צנצנות מעוקרים חם, עוזב 1/4 אינץ ' headspace. נגב את הקצוות של צנצנות, לכסות עם מכסים, ואת הרצועות בורג על עד שהם רק בקושי חזק.
מניחים צנצנות על המדף בסיר ומכסים לחלוטין עם מים. מכסים את הסיר ומביאים אותו לרתיחה על חום גבוה. להרתיח במשך 10 דקות. כבה את החימום, לחשוף סיר, ולאפשר לצנצנות לנוח במים במשך חמש דקות.
הסר צנצנות מן הסיר ולאפשר לנוח ללא הפרעה על השיש במשך שש שעות או לילה.