חרדל קרמי ועוף טרגון
חרדל קרמי ועוף טרגון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 33 גרם חלבון 12 גרם של שומן, וסך הכל 304 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. אם יש לך חמאה, מלח ופלפל, בצל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 53% המנה הזאת די טובה. נסו חרדל קרמי ועוף טרגון, סלט פירות ים עם טרגון שמנת-רוטב חרדל, ו עוף טרגון חרדל (מתכונים דומים).
הוראות
מניחים את הקמח בצלחת רדודה ומתבלים קלות עם מלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית ואת החמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה. מתבלים את חזה העוף במלח ופלפל ומחפרים כל אחד בקמח.
מבשלים את העוף בשמן החם וחמאה עד הזהב, על 3 דקות. עוף הפוך וחום בצד השני, 3 דקות נוספות.
הסר עוף מחבת ואוהל עם נייר כסף.
להפחית חום בינוני. מערבבים את הבצל האדום לתוך השמן והחמאה שנותרו במחבת. מבשלים עד מתרכך, 2 עד 3 דקות.
יוצקים את מרק העוף לתוך המחבת, ומבשלים תוך גירוד חתיכות של מזון משחימים את החלק התחתון של המחבת עם כף עץ.
יוצקים את היין ומחזירים לרתיחה. מבשלים את הרוטב עד מופחת בחצי, על 3 דקות. להחזיר את העוף למחבת יחד עם כל מיצים שהצטברו. עוף מבשלים ברוטב עד שהוא מבושל דרך וכבר לא ורוד במרכז, 3 עד 4 דקות.
מעבירים עוף לצלחת מחוממת.
להקציף את החרדל ושמנת חמוצה לתוך הרוטב; מערבבים בטרגון. רוטב כפית על עוף להגיש.