קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

חרוסת איראנית

חרוסת איראנית
חרוסת איראנית עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הר ד ' אובר שלך. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, יין, תפוח סבתא סמית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני וטבעוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 26%. מתכונים דומים: קוקוסבזמיני (תפוחי אדמה איראניים), דבש ושמנת-ארוחת בוקר איראנית, ו מלפפון איראני, עגבניה, סלט בצל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים אגוזי לוז על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
3
אופים בחום של 350 למשך 10 דקות, תוך ערבוב פעם אחת. הפוך אגוזים על מגבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
להפשיל מגבת; לשפשף את עורות.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
שלב במעבד מזון אגוזי לוז, תמרים, שקדים, צימוקים וצימוקים זהובים. תהליך עד קרקע, גירוד הצדדים של קערה מדי פעם. (
מרכיבים שתצטרך
צימוקים זהוביםצימוקים זהובים
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
קרוסטיני משופשף בשום, לא חובהקרוסטיני משופשף בשום, לא חובה
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
התערובת תהיה סמיכה ומתפוררת אך תחזיק יחד בלחיצה.)
7
מוסיפים יין, ג ' ינג ' ר, הל, קינמון וציפורן; דופק 4 פעמים או עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
הוסף תפוח ובננה; דופק 4 פעמים או עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
9
מעבירים תערובת לקערה. מכסים ומקררים 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך