קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות16
ציון בריאות3
מגזין

חרוסת איראנית

חרוסת איראנית
חרוסת איראנית עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף הר ד ' אובר שלך. המתכון הזה מכסה 3% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 84 קלוריות, 1 גרם חלבון, ו 3 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים. 1 אדם התרשמו מתכון זה. גשו לסופר וקנו קינמון הקרקע, יין, תפוח סבתא סמית, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני וטבעוני דיאטה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף לא כל כך יוצא מן הכלל של 26%. מתכונים דומים: קוקוסבזמיני (תפוחי אדמה איראניים), דבש ושמנת-ארוחת בוקר איראנית, ו מלפפון איראני, עגבניה, סלט בצל.

הוראות

1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
2
מניחים אגוזי לוז על תבנית עם נייר אפייה.
מרכיבים שתצטרך
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
3
אופים בחום של 350 למשך 10 דקות, תוך ערבוב פעם אחת. הפוך אגוזים על מגבת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק1/2 כוס אגוזי PLANTERS® פקאן קצוצים דק
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
להפשיל מגבת; לשפשף את עורות.
מרכיבים שתצטרך
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
5
שלב במעבד מזון אגוזי לוז, תמרים, שקדים, צימוקים וצימוקים זהובים. תהליך עד קרקע, גירוד הצדדים של קערה מדי פעם. (
מרכיבים שתצטרך
4 כפות צנוברים קלויים קלות4 כפות צנוברים קלויים קלות
צלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתיתצלעות צלעות טלה, עצמות מצופות בצרפתית
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
תאריכיםתאריכים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
6
התערובת תהיה סמיכה ומתפוררת אך תחזיק יחד בלחיצה.)
7
מוסיפים יין, ג ' ינג ' ר, הל, קינמון וציפורן; דופק 4 פעמים או עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
8
הוסף תפוח ובננה; דופק 4 פעמים או עד לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
(קרטון בלוק)(קרטון בלוק)
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
9
מעבירים תערובת לקערה. מכסים ומקררים 1 שעה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון