חריסה-קוסקוס ישראלי מתובל
הריסה-קוסקוס ישראלי מתובל הוא צמחוני מנה עיקרית. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 32 גרם חלבון 51 גרם של שומן, וסך הכל 774 קלוריות. גשו לסופר וקנו מים, חמאה, מרק ירקות, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. 2 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. נסו ירקות מבושלים ישראליים מעל קוסקוס מתובל, הודו תוניסאי מתובל עם קוסקוס שום ורוטב האריסה, ו שרימפס מתובל בצפון אפריקה + ירקות קיץ קלוי קוסקוס ישראלי (מתכונים דומים).
הוראות
עבור המרינדה, לשלב את כל החומרים המרינדה בקערה בינונית, וקציף.
2a. עבור טמפה, להוסיף 1 1/4 כוסות מים למרינדה. מסדרים את טמפה בשכבה אחת במחבת גדולה שאינה מקל.
יוצקים מרינדה על טמפה. להביא לרתיחה מעל חום גבוה. כיסוי; מבשלים 15 דקות או עד שרוב הנוזל נספג. להפריש; להתחמם.
מעבירים מרינדה לשקית פלסטיק גדולה.
הוסף שרימפס; חותם במרינדה במקרר 30 דקות.
הסר שרימפס מהתיק, ולהשליך מרינדה.
מניחים שרימפס על מתלה גריל או מחבת broiler מצופה ספריי בישול; לבשל 3 דקות בכל צד או עד הסוף. להפריש; להתחמם.
עבור הקוסקוס, להמס חמאה בסיר קטן על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום; מטוגנים 3 דקות או עד למכרז.
מוסיף את הקוסקוס; לטחון 2 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מרק; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים, מכוסה, במשך 12 דקות או עד קוסקוס הוא מכרז.
הסר מהחום; תן לעמוד 5 דקות. קצפת עם מזלג.
עבור עגבניות, לשלב עגבניות, שמן, שום, פתיתי פלפל במחבת nonstick גדול על חום גבוה; לטגן 3 דקות או עד עגבניות לרכך ולהתחיל פופ. מערבבים עשבי תיבול; לטגן 2 דקות. מתבלים במלח ופלפל.
מחלקים את הקוסקוס בין 4 קערות מרק רחבות. עגבניות כפית סביב קוסקוס; למעלה עם טמפה או שרימפס.
מפזרים כוסברה ופרמזן, אם תרצה.