קושיקל
מוכן ב10 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

חריף (או מתון) רוטב בוטנים

חריף (או מתון) רוטב בוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל חריף (או מתון) רוטב בוטנים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן שומשום, חמאת בוטנים שמנת, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. נסו גבינת פימינטו תוצרת בית של דרו-מתובל או מתון, אורז Basmati ללא גלוטן - הודי (מתון או חריף), ו רוטב אנצ'ילדה תוצרת בית (מתכונים דומים).

הוראות

1
בסיר קטן, לטאטא יחד את המרק, חמאת בוטנים, רוטב סויה, שמן שומשום, ושמן צ ' ילי. הגדר את המחבת מעל חום בינוני, להביא לרתיחה, ולתת להתבשל במשך 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חמאת בוטניםחמאת בוטנים
שמן שומשוםשמן שומשום
שמן צ ' ילישמן צ ' ילי
רוטב סויהרוטב סויה
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מקציףמקציף
מחבתמחבת
2
הסר מהחום ומערבבים בכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
3
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לאחסן במיכל פלסטיק במקרר עד 1 שבוע או במקפיא עד 3 חודשים.