חריף (או מתון) רוטב בוטנים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של רוטב, אז תנו הזדמנות ל חריף (או מתון) רוטב בוטנים. המתכון הזה מכסה %4 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 8 גרם של שומן, וסך הכל 102 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם שמן שומשום, חמאת בוטנים שמנת, עלי כוסברה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, צמחוני דיאט. נסו גבינת פימינטו תוצרת בית של דרו-מתובל או מתון, אורז Basmati ללא גלוטן - הודי (מתון או חריף), ו רוטב אנצ'ילדה תוצרת בית (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לטאטא יחד את המרק, חמאת בוטנים, רוטב סויה, שמן שומשום, ושמן צ ' ילי. הגדר את המחבת מעל חום בינוני, להביא לרתיחה, ולתת להתבשל במשך 5 דקות.
הסר מהחום ומערבבים בכוסברה.
בואו להתקרר לטמפרטורת החדר, ולאחר מכן לאחסן במיכל פלסטיק במקרר עד 1 שבוע או במקפיא עד 3 חודשים.