קושירגיל
מוכן ב18 דק.
מנות6
ציון בריאות13
מגזין

חריף שקדים שום מחרוזת שעועית

חריף שקדים שום מחרוזת שעועית
שעועית מחרוזת שום שקדים חמצמצה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 257 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 79 סנט למנה מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו חומץ יין, פתיתי צ'ילי, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 18 דקות. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לימון שקדים מחרוזת שעועית, מחרוזת שום / שעועית ירוקה, ו ארוחת ערב הערב: שעועית מחרוזת עם עגבניות, זית ושום.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
3
מוסיפים את השעועית ומבשלים 1 עד 2 דקות בלבד, עד שהשעועית הופכת לירוקה בהירה. מסננים אותם ורצים מתחת למים קרים כדי למנוע מהם לבשל.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
4
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
מוסיפים את השקדים וצולים אותם עד להזהבה, כ -4 דקות, מנערים את התבנית לעיתים קרובות כדי להימנע משריפת השקדים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
6
מוציאים את השקדים הקלויים מהתבנית.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מחזירים את המחבת למבער ומגבירים את האש לבינונית-גבוהה.
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
8
מחממים את שמן הזית במחבת ומוסיפים כמה קורט מלח, פתיתי השום, הג ' ינג 'ר והצ' ילי. מבשלים רק עד שהשום מתחיל להשחים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוףשמן זית, בתוספת 2 כפות שמן זית (האיכות הטובה ביותר), לטפטוף
1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)1 צרור תרד טרי (בערך 3 כוסות)
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
9
מוסיפים את החומץ ומניחים לבשל במשך 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים1 כף חרדל דיז'ון או דגנים מלאים
10
מסירים את התבנית מהאש וזורקים פנימה את השעועית כדי לצפות אותם ביסודיות ובאופן שווה עם הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
חומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשהחומץ תפוחים או רוטב חריף, להגשה
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
11
מגישים על מגש ומפזרים את החלק העליון עם השקדים הקלויים.
מרכיבים שתצטרך
( 23)( 23)