חריף שקדים שום מחרוזת שעועית
שעועית מחרוזת שום שקדים חמצמצה עשויה להיות מתכון טוב להרחבת אוסף התוספות שלך. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 4 גרם חלבון, 24 גרם שומן, ובסך הכל של 257 קלוריות. מתאים ל-6 ומחירו 79 סנט למנה מנות. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה ויעשו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר איש מערות, ללא גלוטן, ראשוני ושלם 30 דיאטה. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. גשו לסופר וקנו חומץ יין, פתיתי צ'ילי, מלח, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 18 דקות. עם כפית ציון 70%, המנה הזו מוצקה. מתכונים דומים: לימון שקדים מחרוזת שעועית, מחרוזת שום / שעועית ירוקה, ו ארוחת ערב הערב: שעועית מחרוזת עם עגבניות, זית ושום.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
הביאו סיר מים מומלחים לרתיחה.
מוסיפים את השעועית ומבשלים 1 עד 2 דקות בלבד, עד שהשעועית הופכת לירוקה בהירה. מסננים אותם ורצים מתחת למים קרים כדי למנוע מהם לבשל.
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית.
מוסיפים את השקדים וצולים אותם עד להזהבה, כ -4 דקות, מנערים את התבנית לעיתים קרובות כדי להימנע משריפת השקדים.
מוציאים את השקדים הקלויים מהתבנית.
מחזירים את המחבת למבער ומגבירים את האש לבינונית-גבוהה.
מחממים את שמן הזית במחבת ומוסיפים כמה קורט מלח, פתיתי השום, הג ' ינג 'ר והצ' ילי. מבשלים רק עד שהשום מתחיל להשחים.
מוסיפים את החומץ ומניחים לבשל במשך 1 עד 2 דקות.
מסירים את התבנית מהאש וזורקים פנימה את השעועית כדי לצפות אותם ביסודיות ובאופן שווה עם הרוטב.
מגישים על מגש ומפזרים את החלק העליון עם השקדים הקלויים.