חשיש סלמון מעושן עם ויניגרט לימון-פטרוזיליה
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל חשיש סלמון מעושן עם ויניגרט לימון ופטרוזיליה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 223 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, כל 30, לך לחנות ותביא פלפל, סלמון, תפוחי אדמה מזהב יוקון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 50 דקות. נסו חשיש סלמון מעושן עם שמיר ויניגרט, סלט סלמון מעושן עם ויניגרט לימון, ו סלט תרד עם סלמון מעושן, הכל קרוטונים בייגל וויניגרט לימון-Caper (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את השמן במחבת גדולה ולא דביקה על חום בינוני עד מנצנץ.
מוסיפים את תפוחי האדמה ואת המים, מתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל, ומערבבים את תפוחי האדמה בשמן. מכסים את המחבת במכסה הדוק ומבשלים, ערבוב פעם באמצע זמן הבישול, עד תפוחי האדמה רק מבושלים דרך ומתחילים חום על הקרקעית, על 8 עד 10 דקות בסך הכל.
מוסיפים את שאלוט ומערבבים לשלב. הטבח חשף, תוך ערבוב לעתים רחוקות, עד תפוחי האדמה הם חום זהוב על כמה צדדים, על 10 דקות. טעם ועונה עם מלח ופלפל נוספים לפי הצורך.
הסר את המחבת מהחום, לפזר את הסלמון על תפוחי האדמה, ומערבבים לשלב.
מגישים מיד, עובר את ויניגרט בצד.