חשיש סרטנים עם מפרץ ישן ובזיליקום
קציץ סרטנים עם מפרץ ובזיליקום הישן עשוי להיות רק הצד המנה שאתה מחפש. מנה אחת מכילה עד 25 גרם חלבון 8 גרם של שומן, וסך הכל 313 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, אם יש לכם תבלין ™ old bay, חרדל דיז'ון, מים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. . מתכונים דומים: חשיש סרטן, קציץ סרטן ג'מבו גוש עם ביצים עלומות, ו בזיליקום עוף חשיש.
הוראות
חום 2 כפות שמן על אש נמוכה במחבת שאינה מקל 12 אינץ ' (כך תפוחי אדמה לא מקל). בעוד מחבת מחממת, להכין בצל וסרטן כפי שכוון לעיל. כמה דקות לפני הבישול, להגביר את החום בינוני גבוה. כאשר השמן מתחיל לשלוח את גחליליות של עשן, להוסיף בצל וסרטן; לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חום זהוב, 4 עד 6 דקות. בינתיים, קוביות תפוחי אדמה ולזרוק עם שאריות שמן.
מעבירים תערובת סרטנים לקערה ושמורה.
מוסיפים תפוחי אדמה למחבת ריקה; מבשלים, ערבוב רק מדי פעם כדי ליצור קרום זהוב-חום, כ -10 דקות. כמו תפוחי אדמה לבשל, לערבב קטשופ, חרדל, Old Bay™ תיבול, בזיליקום טרי 2 כפות של מים. (מתכון יכול להיות מוכן עד לנקודה זו עד 2 שעות קדימה.
מורחים תפוחי אדמה חמים על גיליון עוגיות שפתיים גדול; לכסות כאשר מגניב. להחזיר מחבת בינוני גבוה; להוסיף תפוחי אדמה מחדש פריך.)
החזרת תערובת סרטן שמורה למחבת; מערבבים בתערובת קטשופ, ואז מתבלים במלח ופלפל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חשיש יש השחמה יפה, על 5 דקות יותר.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה הנהר הרוסי La Crema עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 28 דולר לבקבוק.
![שרדונה הנהר הרוסי La Crema]()
שרדונה הנהר הרוסי La Crema
על האף יש גוונים הדר, עם תפוח ירוק, אננס וניחוחות פרחוניים מודגשים על ידי עקבות קרמל ואגוז לוז. הפרי הבהיר והחומציות הפריכה האופיינית לאפלאסיון הנהר הרוסי נראים בפה, עם מרכיבי לימון ליים וערות אגס מרוכזים, מקוזזים על ידי תפוח מתמשך וגימור תבלין.