קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות5
ציון בריאות46
מגזין

טאגין מרוקאי

טאגין מרוקאי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מתכונים לאוסף שלך, טאגין מרוקאי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 487 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. אם יש לכם בצל, זרעי כוסברה טחונים, בשר כבש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 135 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 94%. ציון זה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טאגין מרוקאי, טאגין מרוקאי, ו טאגין כבש מרוקאי.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית. מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את בשר הטלה למחבת ומטגנים עד להשחמה מבחוץ. מתבלים בכמון, כוסברה, ג ' ינג ' ר, קינמון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
יוצקים מספיק מים לסיר כדי לכסות את הבשר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 1/2 עד 2 שעות, עד שהבשר רך והתערובת דמוית תבשיל. החלף את המכסה מעט לאחר שעה אם נראה שיש יותר מדי נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים את האגסים, הצימוקים הזהובים והשקדים לתבשיל, ומבשלים עוד 5 דקות בערך, עד שהאגסים רכים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות צנוברים קלויים קלות4 כפות צנוברים קלויים קלות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
5
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®אפונה גויה®