קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות5
ציון בריאות46
מגזין

טאגין מרוקאי

טאגין מרוקאי
אם אתה רוצה להוסיף עוד ללא גלוטן, ללא חלב, פליאוליתית ופרימלית מתכונים לאוסף שלך, טאגין מרוקאי עשוי להיות מתכון שאתה צריך לנסות. והוא מתאים להגשה ל 5 מנות סועדים.. למנה העיקרית הזו יש 487 קלוריות, 41 גרם חלבון, ו 19 גרם שומן למנה. אם יש לכם בצל, זרעי כוסברה טחונים, בשר כבש וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. 135 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. זה הביא לך על ידי כולםמתכונים. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 94%. ציון זה מצוין. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: טאגין מרוקאי, טאגין מרוקאי, ו טאגין כבש מרוקאי.

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר גדול או בתנור הולנדי על אש בינונית. מטגנים את הבצל בשמן עד שהוא רך.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
2
מוסיפים את בשר הטלה למחבת ומטגנים עד להשחמה מבחוץ. מתבלים בכמון, כוסברה, ג ' ינג ' ר, קינמון, מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
1 כוס מירין, או סאקה מתוק1 כוס מירין, או סאקה מתוק
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
אפונה קלופה, לא חובהאפונה קלופה, לא חובה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
3
יוצקים מספיק מים לסיר כדי לכסות את הבשר. מכסים ומבשלים על אש נמוכה במשך 1 1/2 עד 2 שעות, עד שהבשר רך והתערובת דמוית תבשיל. החלף את המכסה מעט לאחר שעה אם נראה שיש יותר מדי נוזלים.
מרכיבים שתצטרך
פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'פטרוזיליה, קלופה וחתוכה לקוביות של 1/2 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
4
מוסיפים את האגסים, הצימוקים הזהובים והשקדים לתבשיל, ומבשלים עוד 5 דקות בערך, עד שהאגסים רכים.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות צנוברים קלויים קלות4 כפות צנוברים קלויים קלות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
חצאי אגסים בסירופחצאי אגסים בסירופ
12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב12 פרסניפים קטנים שטופים ומקולפים היטב
5
מגישים עם אורז.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל