קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות4
ציון בריאות77
מגזין

טאקו.

טאקו.
טאקו נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה זו מכילה סביב 123 גרם חלבון 104 גרם של שומן, וסך הכל 1624 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הוא יקר מתכון לאוהדים של אוכל מקסיקני. אם יש לך עד שהתרכך. מערבבים שמנת כבדה אורגנו, מקסיקני, סוף שבוע שמח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב השמנת הכבדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,סופות שלג תוצרת בית עם ביצי חמאת בוטנים של ריס כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית נסו טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), טאקו עם חזיר ברוטב ירוק (טאקו דה סרדו en סלסה ורדה), ו טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו) (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 300 מעלות F. בקערה קטנה, מערבבים קפה, מלח, אבקת חלפיניו ואבקת צ ' ילה ומערבבים. לשפשף בכל רחבי חזה כדי מעיל היטב.מחממים תנור הולנדי גדול מעל חום בינוני ומוסיפים שמן זית. לצרוב בשר בכל צד עד להשחמה יפה. מוסיפים את המרכיבים הנותרים בתוספת 2 כוסות מים ומביאים לרתיחה. מכסים ומעבירים סיר לתנור ומבשלים 3 שעות או עד למכרז. הסר בשר מרק ולהניח בצד עד מגניב מספיק כדי לגרוס. מסננים נוזל ולחזור לסיר. מבשלים מעל חום בינוני עד מופחת מעט. מערבבים בשר מגורר לתוך מרק ולשמור חם.מחממים שמן זית במחבת בינונית מעל חום גבוה בינוני. מוסיפים פלפלים, בצל ושום ו לטגן 10 דקות או עד מתרכך. מוסיפים שמנת כבדה ואורגנו.עבור כל טאקו, העליון טורטייה תירס חם עם כ 1/4 כוס בשר, כמה כפות של פלפלים מבושלים ובצל, סלסה, גבינה ואבוקדו. תהנו!
מרכיבים שתצטרך

מרכיבים

4קצת קישואים קצוצים1 פלפל ארבול מיובש1 פלפל ארבול מיובש3גב שומן חזירגב שומן חזיר4קצת קישואים קצוציםטאקוס בקר מטוגניםטאקוס בקר מטוגנים4קצת קישואים קצוציםג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות2קילוגרםבשר בקרבשר בקר3מקלותקינמון מקסיקניקינמון מקסיקני2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובהקצפת נוספת ותלתלי שוקולד, לא חובה4קצת קישואים קצוציםטורטיות תירסטורטיות תירס4קצת קישואים קצוציםגבינת cotijaגבינת cotija3ציפורןשום, קצוץשום, קצוץ6ציפורןשום, מרוסקשום, מרוסק1אוראו ממולאים כפוליםקרקע chipolte צ'ילהקרקע chipolte צ'ילה3Tbsקפה טחוןקפה טחון3Tbsכוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)1( חצילים)מחממים שמן זית במחבת סאוט מעל חום גבוה בינוני. מוסיפים פלפלים, בצל ושום ו לטגן 10 דקות או עד מתרכך. מערבבים שמנת כבדה אורגנומחממים שמן זית במחבת סאוט מעל חום גבוה בינוני. מוסיפים פלפלים, בצל ושום ו לטגן 10 דקות או עד מתרכך. מערבבים שמנת כבדה אורגנו1אוראו ממולאים כפוליםאבקת חלפיניואבקת חלפיניו1ליים, מיץליים, מיץ2Tbsתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחדתפוחי אדמה רדומים, בערך 6 אונקיות כל אחד4קצת קישואים קצוציםמקסיקנימקסיקני1שולחןסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק2Tbsסטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק1כף. חומץ ביין אדוםבצל, חתוך לרבעיםבצל, חתוך לרבעים1כף. חומץ ביין אדוםבצל, קלופים & פרוס דקבצל, קלופים & פרוס דק1שולחןאורגנו מיובשאורגנו מיובש2פלפלים אדומים, פרוסים דקפלפלים אדומים, פרוסים דק591 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר4קצת קישואים קצוציםtomatillotomatillo4קצת קישואים קצוציםסלסה טומטילוסלסה טומטילו4731 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט3 כוסות תירס שלם משומר, סחוט4קצת קישואים קצוציםסוף שבוע שמחסוף שבוע שמח4קצת קישואים קצוציםפורסם על ידיפורסם על ידי4קצת קישואים קצוציםטאקו.טאקו.4קצת קישואים קצוציםטאקו.טאקו.4קצת קישואים קצוציםמשפחת פרסל.משפחת פרסל.

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. כרם פינו נואר של אלכסנה ריבאנה עם דירוג של 4.7 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 42 דולר לבקבוק.
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
כרם פינו נואר אלכסנה רבאנה
# 17 Vine Spectator Top 100 של 2013את 2010 כרם רבאנה פינו נואר הוא מצג מצוין הן של הבציר והן של אתר הכרם רבאנה.2010 הייתה עונת גידול מאתגרת, אך עם ייצור יין קפדני ומיומן קפדני, התערובת שלנו של שמונה שיבוטי differentPinot noir יצרה אינטנסיבי, מורכב ו balancedwine. ניחוחות בהירים, קדימה של דובדבן שחור, צמחים מיובשיםתווים פלורליים מורמים על ידי דבשה ופריחה אניס. טעמי שרי מסיבלבלאק דקדנטיים ומשתלבים היטב עם תבלינים, קולה וגווני קקאו. המרקם שופע ועשיר, גימור עםטאנינים רכים סביב המספקים מבנה מושלם עבור cellaring.