קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות27
מגזין

טאקו Chipotle Tilapia עם מנגו-סלסה כוסברה

טאקו Chipotle Tilapia עם מנגו-סלסה כוסברה
צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו Tilapia צ'יפוטלה עם סלסה מנג זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. מתכונים דומים: סלסה צלויה עם שעועית שחורה, מנגו, ליים וכוסברה, צ'יפוטלה טאקו דגים עם סלסה אפרסק כוסברה, ו צ'יפוטלה טאקו דגים עם סלסה מנגו.

הוראות

1
מערבבים יחד את אבקת צ 'יפוטלה צ' ילה, אבקת שום, מלח, ופלפל שחור סדוק בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוקפלפל שחור סדוק
שמן פלפלשמן פלפל
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסהגבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מברישים את פילה אמנון עם שמן קנולה, ולחץ לתוך תערובת התבלינים כדי מעיל, ולהניח בצד. הפוך את הסלסה על ידי ערבוב יחד את המנגו, חלפיניו, בצל אדום, שום שן 1, כוסברה, ומיץ ליים בקערה נפרדת, ולהניח בצד. הפוך את איולי על ידי ערבוב יחד את פירה צ ' יפוטלה, שום שן 1, ומיונז בקערה קטנה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנוןפילה אמנון
מחית צ 'יפוטלה צ' ילהמחית צ 'יפוטלה צ' ילה
צ'ילי פרזנו אדום (7 או 8 צ'ילי)צ'ילי פרזנו אדום (7 או 8 צ'ילי)
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
1-1/2 כפיות חמוצים מתוקים1-1/2 כפיות חמוצים מתוקים
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
קורט מלח לפי הטעם.קורט מלח לפי הטעם.
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
איוליאיולי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
3
להביא את השעועית השחורה ו 2 שיני שום לרתיחה בסיר עם קמצוץ של מלח. כיסוי, ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות. בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים את אמנון עד אטום במרכז, ופריך משני הצדדים, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
אמנוןאמנון
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוףשמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרתעוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
4
מחממים את הטורטיות במחבת מעל חום בינוני, ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
12 זיתים בשלים מגולענים, קצוצים12 זיתים בשלים מגולענים, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דקאגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
5
כדי לשרת, מניחים את טורטיות על צלחת, כפית על כמה אורז ספרדי שעועית שחורה. למעלה עם כמה מיקס קולסלאו, אמנון חם, וכפית של סלסה מנגו-כוסברה. למעלה עם מנה של איולי צ ' יפוטלה להגיש.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אטריות לבישול מהיר ורוטב שמנת ועיריתתערובת אטריות לבישול מהיר ורוטב שמנת ועירית
(טרידר ג'ו'ס)(טרידר ג'ו'ס)
12 זיתים בשלים מגולענים, קצוצים12 זיתים בשלים מגולענים, קצוצים
שמן פלפלשמן פלפל
קורט מלח לפי הטעם.קורט מלח לפי הטעם.
אמנוןאמנון
איוליאיולי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
פינו גריג ' יו אורגני של זיובפה
זיאובפה אורגני פינו גריג ' יו יש ניחוחות עשירים טריים של תפוחים ואגסים עם רמזים של הדרים כי לדעוך לתוך זר פרחים ועל החיך זה בהיר ורענן עם טעמים פירות נפלאים.ZIOBAFFA Pinot Grigio צמדים היטב עם מגוון רחב של מאכלים קלים יותר, במיוחד דגים/רכיכות, עוף, פסטות ברוטב שמנת וגבינות רכות יותר. זה גם אפריטיף אידיאלי. תערובת: 100% פינו גריג ' יו