צריך מחלבה חינם ומנה עיקרית פסקטריאנית? טאקו Tilapia צ'יפוטלה עם סלסה מנג זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 65%. מתכונים דומים: סלסה צלויה עם שעועית שחורה, מנגו, ליים וכוסברה, צ'יפוטלה טאקו דגים עם סלסה אפרסק כוסברה, ו צ'יפוטלה טאקו דגים עם סלסה מנגו.
הוראות
1
מערבבים יחד את אבקת צ 'יפוטלה צ' ילה, אבקת שום, מלח, ופלפל שחור סדוק בקערה רדודה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחור סדוק
שמן פלפל
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
2
מברישים את פילה אמנון עם שמן קנולה, ולחץ לתוך תערובת התבלינים כדי מעיל, ולהניח בצד. הפוך את הסלסה על ידי ערבוב יחד את המנגו, חלפיניו, בצל אדום, שום שן 1, כוסברה, ומיץ ליים בקערה נפרדת, ולהניח בצד. הפוך את איולי על ידי ערבוב יחד את פירה צ ' יפוטלה, שום שן 1, ומיונז בקערה קטנה, ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
פילה אמנון
מחית צ 'יפוטלה צ' ילה
צ'ילי פרזנו אדום (7 או 8 צ'ילי)
1 תות, קלוף
1-1/2 כפיות חמוצים מתוקים
תיבול יווני (מומלץ: איי התבלינים)
קורט מלח לפי הטעם.
12 פלפלי ג'לפנו (בערך 3 אינץ' כל אחד)
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
איולי
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
ציוד שתשתמש בו
גבינת פרובולון חתוכה לקוביות (1/2 אינץ')
3
להביא את השעועית השחורה ו 2 שיני שום לרתיחה בסיר עם קמצוץ של מלח. כיסוי, ומבשלים על אש נמוכה במשך 20 דקות. בינתיים, מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, ומבשלים את אמנון עד אטום במרכז, ופריך משני הצדדים, על 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(טרידר ג'ו'ס)
אמנון
שמן זית כתית מעולה, 2 סיבובים של המחבת ועוד כמה לטפטוף
2 כפות בצל ירוק טרי קצוץ
2 כפות מים, בתוספת תוספת, לפי הצורך
ציוד שתשתמש בו
עוגת גבינה קפואה בסגנון ניו יורק, מופשרת
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
4
מחממים את הטורטיות במחבת מעל חום בינוני, ולשמור על חום.
מרכיבים שתצטרך
12 זיתים בשלים מגולענים, קצוצים
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן PLANTERS® קצוצים דק
5
כדי לשרת, מניחים את טורטיות על צלחת, כפית על כמה אורז ספרדי שעועית שחורה. למעלה עם כמה מיקס קולסלאו, אמנון חם, וכפית של סלסה מנגו-כוסברה. למעלה עם מנה של איולי צ ' יפוטלה להגיש.
מרכיבים שתצטרך
תערובת אטריות לבישול מהיר ורוטב שמנת ועירית
(טרידר ג'ו'ס)
12 זיתים בשלים מגולענים, קצוצים
שמן פלפל
קורט מלח לפי הטעם.
אמנון
איולי
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
סכין חיתוך (להשתמש עם מבוגר)
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם בחירות נהדרות לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות יין פינו גריג ' יו אורגני זיאובפן. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.6 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 17 דולר לבקבוק.