טאקו Tilapia רך בגריל
טאקו Tilapia רך בגריל נטול גלוטן,, חלב חינם, ו pescatarian ומספק כ 5 מנות. מנה אחת מכילה 457 קלוריות, 42 גרם חלבון ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוטב סויה, טורטיות תירס, מיץ ליים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. מתכונים דומים: טאקו בגריל מגורר, טאקו Tilapia מוקפץ עם פלפלים בגריל ובצל, ו טאקו דג Tilapia בגריל עם רוטב Adobo.
הוראות
בקערה קטנה, לשלב שמן זית, מיץ ליים, רוטב סויה, אבקת צ ' ילי, כמון ושום. דגים העונה על כל הצדדים עם מלח ופלפל ומניחים בצלחת גדולה מספיק כדי להחזיק בשכבה אחת.
יוצקים מרינדה על דגים, מכסים ומקררים במשך 15 עד 20 דקות.
מחממים גריל גז בינוני, או מחממים broiler גבוה ולהגדיר מתלה 6 אינץ ' ממקור החום.
הסר דגים ממרינדה וגריל או צלייה עד פתיתי, 2 עד 3 דקות לכל צד.
הסר לצלחת ולתת לנוח במשך 5 דקות, ואז לחתוך לחתיכות. מתבלים במלח, פלפל ומיץ ליים נוסף, אם תרצה בכך.
טורטיות חמות כמו תווית החבילה מפנה.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. כרם טנגנט פרגון פינו גרי עם דירוג של 4.6 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 12 דולר לבקבוק.
![Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris]()
Tangent Paragon Vineyard Pinot Gris
ממוסגר על ידי חומציות lemony אור מינרליות תוססת, thispinot גרי נעשה בסגנון היבש המסורתי של צפון Italy.It הוא בעל גוף מלא באופן מפתיע, עם טעמים מרוכזים של אפרסק, זנגביל ופירות טרופיים, עם רמז של אופי שרף אורן. יין נהדר בכוחות עצמו, טנגנט פינו גריז זוגות היטב עם רחב טווח של מזונות כולל פירות ים, פסטה עם רטבים קלים, נקניקיות evengrilled.