טאקו אבוקדו אפוי
מתכון טאקו אבוקדו אפוי יכול לספק הכמיהה המקסיקנית שלך בערך 50 דקות. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 197 קלוריות. והוא יספק כ 16 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, . גשו לסופר וקנו מלח שום, כמון טחון, חלב ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 56% המנה הזאת די טובה. נסו טאקו אבוקדו אפוי Panko, טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), ו טאקו אבוקדו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 425 מעלות F (220 מעלות C).
ריססו צלחת אפייה בגודל 9x13 אינץ ' עם ספריי בישול.
לטאטא קמח, אבקת צ ' ילי, פפריקה, כמון, אבקת בצל, מלח שום, ופלפל קאיין יחד בקערה.
מקציפים חלב, ביצים ושום יחד בקערה נפרדת עד חלקה.
טובלים כל פרוסה של אבוקדו לתוך תערובת קמח. טובלים את פרוסת האבוקדו בתערובת הביצים, נותנים לביצה העודפת לטפטף בחזרה לקערת הביצה, ואז טובלים את הפרוסה בחזרה לתערובת הקמח. חזור עם פרוסות אבוקדו שנותרו.
מסדרים פרוסות אבוקדו מצופות בתבנית אפייה מוכנה. לרסס את צמרות הפרוסות עם ספריי בישול יותר.
אופים בתנור שחומם מראש עד הציפוי הוא השחמה, כ 20 דקות. בדוק עבור doneness לאחר 15 דקות; לסובב את המחבת פעם אחת במהלך האפייה אם פרוסות בראונינג לא אחיד.
מחסנית טורטיות תירס על צלחת מיקרוגל בטוח עם פיסת נייר קלף בין כל טורטיה.
לחמם במיקרוגל עד חם וגמיש, על 1 דקה.
מניחים טורטייה מחוממת על משטח עבודה; העליון עם כרוב קצוץ.
מניחים פרוסת אבוקדו על הכרוב; טאקו העליון עם חצאי עגבניות שרי וגבינת צ ' דר גרוסה. חזור עם שאר החומרים.
לקבלת טעם נוסף, מעל כל טאקו עם מנה של רוטב טאקו ושמנת חמוצה.