טאקו אל כומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו אל הכומר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 329 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם מלח גס כשר, אבקת guajillo צ'ילה, טורטיות תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טאקו אל פסטור (חזיר AKA & טאקו אננס), טאקו אל כומר, ו טאקו אל כומר (מתכונים דומים).
הוראות
קוצצים גס 1 חצי בצל. קוצצים בגסות 2 סיבובי אננס, משליכים את הליבה; מכסים ומקררים הנותרים אננס.
מקום בצל קצוץ אננס קצוץ בבלנדר.
מוסיפים מיץ תפוזים ו 7 מרכיבים הבאים; מרינדה מחית עד חלקה.
מניחים חזיר בשקית ניילון גדולה לאגירה חוזרת.
להוסיף מרינדה שקית חותם, שחרור אוויר עודף. הפעל למעיל. צמרמורת לפחות 4 שעות ועד 1 יום.
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). גריל שנותר אננס עד חם מעט חרוך, 4 עד 6 דקות לכל צד. חזיר גריל עם קצת מרינדה עדיין נצמד עד חרוך מעט מבושל דרך, 2 עד 4 דקות לכל צד.
להעביר אננס חזיר לעבודה משטח; לקצוץ אננס לקוביות 1/2 אינץ', ליבות השלכת. צלעות חזיר.
בינתיים, דק קוצצים את הבצל שנותר חצי ומניחים בקערה בינונית.
להוסיף כוסברה; לזרוק לשלב. טורטיות גריל עד חם מעט חרוך, על 10 שניות לכל צד.
מגישים תערובת חזיר-אננס עם בצל-כוסברה רליש, סמוקי שני צ ' ילה סלסה, וסיד טריזים.
כדי להפוך את אבקת guajillo צ ' ילה משלך, טוחנים דק על 6 זרעים יבשים גדולים guajillo chiles בטחנת תבלינים להניב על 1/4 אבקת גביע.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.