קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות53
מגזין

טאקו אל כומר

טאקו אל כומר
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל טאקו אל הכומר. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 329 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 7g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. אם יש לכם מלח גס כשר, אבקת guajillo צ'ילה, טורטיות תירס, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב פלחי סיד אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פאי ליים קפוא כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו טאקו אל פסטור (חזיר AKA & טאקו אננס), טאקו אל כומר, ו טאקו אל כומר (מתכונים דומים).

הוראות

1
קוצצים גס 1 חצי בצל. קוצצים בגסות 2 סיבובי אננס, משליכים את הליבה; מכסים ומקררים הנותרים אננס.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
2
מקום בצל קצוץ אננס קצוץ בבלנדר.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מוסיפים מיץ תפוזים ו 7 מרכיבים הבאים; מרינדה מחית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
כגון קנאת מלאךכגון קנאת מלאך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
4
מניחים חזיר בשקית ניילון גדולה לאגירה חוזרת.
מרכיבים שתצטרך
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת1/4 כוס ריבת פטל אדום טהורה של KRAFT, מחוממת ומסוננת
5
להוסיף מרינדה שקית חותם, שחרור אוויר עודף. הפעל למעיל. צמרמורת לפחות 4 שעות ועד 1 יום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
6
הכן ברביקיו (חום בינוני-גבוה). גריל שנותר אננס עד חם מעט חרוך, 4 עד 6 דקות לכל צד. חזיר גריל עם קצת מרינדה עדיין נצמד עד חרוך מעט מבושל דרך, 2 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
7
להעביר אננס חזיר לעבודה משטח; לקצוץ אננס לקוביות 1/2 אינץ', ליבות השלכת. צלעות חזיר.
מרכיבים שתצטרך
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
8
העברה לצלחת; לזרוק לשלב.
9
בינתיים, דק קוצצים את הבצל שנותר חצי ומניחים בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
סיגליות בר (כולל גבעולים), שטופותסיגליות בר (כולל גבעולים), שטופות
10
להוסיף כוסברה; לזרוק לשלב. טורטיות גריל עד חם מעט חרוך, על 10 שניות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק3/4 פאונד רוסטביף מבושל פרוס דק
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
ציוד שתשתמש בו
5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות5 חזה עוף ללא עור וללא עצמות, חתוך לקוביות
11
מגישים תערובת חזיר-אננס עם בצל-כוסברה רליש, סמוקי שני צ ' ילה סלסה, וסיד טריזים.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)דלעות פאי בינוני (בערך כל אחת)
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)(אפשר להשתמש בקייק רגיל, אבל זרעו אותו ואם העור דונגי, קלפו אותו)
2 פלפל אדום קלוי, קצוץ2 פלפל אדום קלוי, קצוץ
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
Dientes De AjoDientes De Ajo
1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק1/2 ראש כרוב סגול, פרוס דק
1
כדי להפוך את אבקת guajillo צ ' ילה משלך, טוחנים דק על 6 זרעים יבשים גדולים guajillo chiles בטחנת תבלינים להניב על 1/4 אבקת גביע.
מרכיבים שתצטרך
פלפל גואחילופלפל גואחילו

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא יקב עמק וילאמט rosé אשכול שלם של פינו נואר. יש לו 4.5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.