טאקו ארוחת בוקר ביזון טחון עם סלסת אננס
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכונים למנה עיקרית, אז נסו טאקו ארוחת בוקר ביזון טחון עם סלסן אננס. צופה הדמות שלך? זה מתכון ללא גלוטן יש 436 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 23 גרם שומן למנה. מתאים ל-6 ומחירו 2 מנות.49 דולר למנה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. אם יש לכם פלפל קאיין, בצל, אננס וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש באננס אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגות אננס כמו קינוח. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו בית-קרקע ביזון המבורגרים, טאקו ארוחת בוקר פלפל, אננס ושעועית, ו טאקו חזה מנגל עם סלסת אננס (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים ביזון טחון ובצל על אש בינונית במחבת גדולה עד שהביזון הטחון שחום והבצל רך.
מסננים שומן. מערבבים כמון, מלח, כוסברה, פלפל קאיין ומים. מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות.
מקציפים ביצים וחלב בקערה בינונית.
הוסף לתערובת ביזונים טחונה במחבת. כשהתערובת מתייצבת, הפעל מרית סביב קצה המחבת, והרם את תערובת הביצים כך שחלק לא מבושל זורם מתחת. ממשיכים לבשל ולהרים במשך 2 דקות או עד שתערובת הביצים כמעט מוגדרת.
באופן שווה לחלק תערובת ביזון הקרקע בין פגזי טאקו.
סלסת אננס: מערבבים יחד אננס, פלפל, בצל, כוסברה, מיץ ליים, פלפל ג ' לפנו (אם משתמשים) ומלח בקערה בינונית. מכניסים למקרר עד 24 שעות.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
פינו נואר, ריזלינג, ורוזנוז נוצץ הם הבחירות המובילות שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. מרתפי הדרקון. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![מרתפי הדרקון. ריטה הילס פינו נואר]()
מרתפי הדרקון. ריטה הילס פינו נואר
2016 היה עוד מחרוזת של בצירים נהדר בסנטה ברברה. היה לנו עוד ניצן מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך הסט, המאפשר יבול חזק ומאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי וההבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר באופן בלתי סביר האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו ענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, והענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בוקר קריר, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. נראה כי היינות הם בעלי אופי פרי נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.