טאקו בגריל-סטייק רך
טאקו בגריל-סטייק רך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 424 קלוריות, 32 גרם חלבון ו 13 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם שיני שום, אבוקדו, טורטיות קמח, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו חצאית בגריל סטייק טאקו רך, סטייק צלוי טאקו רך עם סלסה אבוקדו ליים, ו טאקו סטייק רך (מתכונים דומים).
הוראות
מערבבים מיץ ליים וסטייק בשקית ניילון גדולה zip-top, ושקית חותם. להשרות במקרר 1 שעה, הפיכת שקית מדי פעם.
הסר סטייק מן התיק; להשליך מרינדה.
שלב כמון ו -4 המרכיבים הבאים (כמון דרך שום); לשפשף על שני הצדדים של סטייק.
מניחים סטייק על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 8 דקות בכל צד או עד מידה רצויה של doneness.
מניחים על קרש חיתוך; לכסות באופן רופף עם נייר.
חותכים סטייק באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות.
מניחים תירס על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 8 דקות או עד מכרז, מפנה מדי פעם.
חותכים גרעינים מאוזני תירס; משליכים קלחי תירס.
טורטיות חום על פי הוראות החבילה. מחלקים סטייק באופן שווה בין טורטיות; מעל כל מנה עם כ 1/4 כוס תירס, 1/4 כוס ארוגולה, 1/4 כוס בצל, 2 כפות כוסברה, 2 כפות עגבניות, 2 כפות אבוקדו, ו 1 כף חלפיאו. מקפלים טורטיות לשניים.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
![דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר]()
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.