תמיד כיף שיש עוד מתכון של מקסיקניים, אז תנו הזדמנות ל טאקו BEERbacoa פיקנטי. מנה אחת מכילה 299 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 15 גרם שומן. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. רק מעטים מאוד אהבו את המנה העיקרית. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לכם קונכיות של טאקו, גבינת קווסו פרסקו, בירה מקסיקנית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. נסו טאקו בירבקואה חריפים מבשלים לאט, אננס דאק Bulgogi טאקו (קוריאני אננס פיקנטי אננס BBQ עוף טאקו), ו טאקו עוף חריף (מתכונים דומים).
הוראות
1
תרסיס 5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה. חזה בקר העונה עם מלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף 2 כפיות שמן למחבת. לבשל דד בשמן על 3 דקות בכל צד או עד חום. בזהירות להעביר בריסקט לבישול איטי, ולהוסיף שום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץ, קלוף
4
בינתיים, בבלנדר, מרכיבים סלסה צ ' יפוטלה מקום. כיסוי; תערובת על מהירות בינונית עד חלקה.
יוצקים חצי סלסה לתוך סיר איטי (כ 1 כוס). מכסים ומקררים את שאר הסלסה. לכסות תנור איטי; לבשל על חום גבוה הגדרת 4 עד 4 1/2 שעות או עד בריסקט הוא מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנס
6
בינתיים, באותו מחבת, להוסיף 1 כפית שמן; חום על חום גבוה. מערבבים בפרוסות בצל. להפחית את החום בינוני-נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד בצל הם caramelized, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מחבת; לכסות ולשמור בקירור עד תקופת מאסר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר בריסקט מ בישול איטי, לגרוס עם מזלג. מחממים בצלים מקורמלים. כף חזה לתוך כל קונכיית טאקו, העליון עם בצל מקורמל. כף 1 כף שמורה סלסה מעל כל; העליון עם queso פרסקו ואבוקדו.
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. יין אחד אתה יכול לנסות הוא יינות טיודור באלו כרם פינו נואר. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 68 דולר.