קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות16
ציון בריאות11
מגזין

טאקו בירבקואה חריפים מבשלים לאט

טאקו בירבקואה חריפים מבשלים לאט
טאקו BEERbacoa חריף איטי בישול נטול גלוטן, מנה עיקרית. מנה אחת מכילה עד 26 גרם חלבון 15 גרם של שומן, וסך הכל 303 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 16 מנות סועדים.. גשו לסופר וקנו גבינת פרסקו, מלח, בצל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו הכי איטי בישול חריף טאקו חזיר משך, תבשיל איטי חזיר חריף טאקו אננס, ו עוף מתבשל איטי חריף טאקו וונטון (מתכונים דומים).

הוראות

1
תרסיס 5 ליטר סיר איטי עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
קורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםקורט אחד של פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
2
מחממים מחבת nonstick 12 אינץ ' על חום גבוה. חזה בקר העונה עם מלח ופלפל משני הצדדים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
3
להוסיף 2 כפיות שמן למחבת. לבשל דד בשמן על 3 דקות בכל צד או עד חום. בזהירות להעביר בריסקט לבישול איטי, ולהוסיף שום.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בינתיים, בבלנדר, מרכיבים סלסה צ ' יפוטלה מקום. כיסוי; תערובת על מהירות בינונית עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובופלפל צ'יפוטלה ברוטב אדובו, קצוץ דק, בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
יוצקים חצי סלסה לתוך סיר איטי (כ 1 כוס). מכסים ומקררים את שאר הסלסה. לכסות תנור איטי; לבשל על חום גבוה הגדרת 4 עד 4 1/2 שעות או עד בריסקט הוא מאוד רך.
מרכיבים שתצטרך
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס
6
בינתיים, באותו מחבת, להוסיף 1 כפית שמן; חום על חום גבוה. מערבבים בפרוסות בצל. להפחית את החום בינוני-נמוך, ולהמשיך לבשל ולערבב עד בצל הם caramelized, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
הסר מחבת; לכסות ולשמור בקירור עד תקופת מאסר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
8
הסר בריסקט מ בישול איטי, לגרוס עם מזלג. מחממים בצלים מקורמלים. כף חזה לתוך כל קונכיית טאקו, העליון עם בצל מקורמל. כף 1 כף שמורה סלסה מעל כל; העליון עם queso פרסקו ואבוקדו.
מרכיבים שתצטרך
בצל מקורמלבצל מקורמל
Queso FrescoQueso Fresco
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
Dientes De AjoDientes De Ajo
ציוד שתשתמש בו
חמאה ללא מלח, לשימון הכנסחמאה ללא מלח, לשימון הכנס

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה נוצץ הם בחירה מצוינת למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. דרגונט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 45 דולר לבקבוק.
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
דרגונאט מרתפי Sta. ריטה הילס פינו נואר
2016 הייתה עוד אחת בשורת יינות נהדרים בסנטה ברברה. היה לנו עוד budbreak מוקדם, ו (בניגוד 2015) מזג אוויר מושלם במהלך סט, המאפשר יבול חזק, מאוזן. מאי, יוני ויולי היו חמים למדי והבשלה הייתה מהירה למדי; עם זאת, אוגוסט קריר לעונה האט את הגפנים במידה ניכרת. עבור היינן זה היה כמעט אידיאלי, כמו הענבים היו מסוגלים להשלים הבשלה לאט, ללא קוצים חום, ואת הענבים שמרו על חומציות מעולה. במהלך סדרה של בקרים מגניבים, בחרנו כל בלוק ליד בשלות מושלמת ואיזון. היינות נראים בעלי אופי פירות נהדר, חומציות טרייה ומבנה טאני ועומק מוצק.