קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות57
מגזין

טאקו בר למסיבה

טאקו בר למסיבה
טאקו בר למסיבה נטול גלוטן, וללא לקטוז ומספק כ 6 מנות. המתכון הזה מכסה %62 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 96 גרם חלבון 71 גרם של שומן, וסך הכל 1525 קלוריות. זה עובד היטב כמנה עיקרית יקרה. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. אם יש לכם עוף צלוי achiote של yuca, כוכב בודד פיקו דה גאלו, salsas ורטבים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו כנפי מסיבת טאקו, כריך טאקו מסיבה, ו מטבל סלט טאקו למסיבה (מתכונים דומים).

הוראות

1
טורטיות חמות, ללא צפיפות, בשכבה אחת על מחבת בינונית-חמה או במחבת 10-עד 12-אינץ ' מעל חום בינוני-גבוה, הופך פעם אחת, עד חם וגמיש, 30 עד 60 שניות טורטילה. כמו שהם מחוממים, מחסנית בסל מרופד במגבת עבה( או בטורטילה מבודד חם); להוסיף טורטיות יותר למחבת. או לחלק טורטיות לתוך 3 ערימות שוות, לאטום כל מחסנית בנייר כסף, וחום בתנור 350 עד חם במרכז, 12 עד 15 דקות; לפתוח ולערום בסל מצופה מגבת.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה1 בצל אדום קטן קצוץ דק להגשה
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
2
מניחים סתימות, salsas, רטבים, תבלינים, ירקות, שעועית במיכלים נפרדים ולסדר על מזנון (ראה הערות); לשמור על אלה שצריכים להיות חמים על מגש התחממות חשמלי או על נר (מערבבים מדי פעם כדי למנוע חריכה).
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
יכול שעועית ירוקה, סחוטהיכול שעועית ירוקה, סחוטה
3
כדי להרכיב כל טאקו, מחסנית 2 טורטיות על צלחת וכפית מילוי במרכז; להוסיף salsas, רטבים, תבלינים, וירקות לפי הטעם, ולקפל טורטיות מעל מילוי כדי לצרף. אם תרצה, לעטוף עם מפית, ולהחזיק לאכול.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
4
תבלינים וירקות: 2 כוסות בסך הכל (כ -10 עוז.) גבינת cotija מתפוררת ו/או גבינת צ 'דר לבנה או צהובה או גבינת ג' ק; 1 1/2 כוסות קרם מקסיקני, jocoque, או שמנת חמוצה; 6 כוסות חסה קרחון בסך הכל מגורר, תערובת של חסה רומאית וכרוב אדום, או כרוב ירוק ואדום; 1 1/2 כוסות בצל קצוץ (taquerias בדרך כלל להשתמש אלה עם עורות לבנים); 1 כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוס כוסברה טרייה; 2 עגבניות בשלות לקוביות; 2 אבוקדו בשלים פירמה (1 lb. סה " כ), קלופים ופירה גס עם 2 כפות מיץ ליים; ו 3 לימונים (3/4 lb. סה " כ), שטוף וכל חתך לתוך 6 טריזים.
מרכיבים שתצטרך
חסה קרחוןחסה קרחון
12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים12 זיתים ממולאים פימיינטו, קצוצים
1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר1 כוס ועוד 2 כפות צ'דר מגורר
כוסברה טרייהכוסברה טרייה
גבינת Cotijaגבינת Cotija
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
גבינת מונטרייגבינת מונטריי
5 קרקרים מלוחים, מפוררים5 קרקרים מלוחים, מפוררים
אבוקדו האס מעוך קלותאבוקדו האס מעוך קלות
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)1/2 כוס קרמה מקסיקנית (אפשר להחליף קרם פרש)
קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'קישואים, פרוסים לחתיכות בגודל 1/4 אינץ'
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות Cuvaison פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.8 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."