קושימומחה
מוכן ב1 ש, 35 דק.
מנות8
ציון בריאות14
מגזין

טאקו בשר בית ספר ישן

טאקו בשר בית ספר ישן
טאקו בשר בית ספר ישן נטול גלוטן, ומספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה 737 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 63 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים באמת אהבו את המנה העיקרית. אם יש לכם כמון טחון, פרמזן, עגבניות גפן, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), טאקו נזיד בקר קוריאני (הידוע גם כגרסה שלי לטאקו צלעות קצרות של קוגי ברביקיו), ו עקיצות פיצה מיני טאקו וביקור בחזרה לבית הספר כדי סיכות חזרה למרכז הספר.

הוראות

1
מוסיפים 1/2 כוסות מים חמים לקערה גדולה ומוסיפים את הצ ' ילי המיובש. השאירו לשבת כך chiles rehydrate ו שמנמן למעלה, 15 עד 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ ' ילי מיובשפלפל צ ' ילי מיובש
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
2
מחממים רסס של שמן זית בסיר בינוני על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
3
מוסיפים את השום והבצל ומוסיפים עד ריחני ורך, 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
4
מוסיף את הכמון, ולאחר מכן לשפוך עגבניות חתוכות לקוביות, פלפלים צ ' ילה rehydrated ומים שלהם. מתבלים עם קצת מלח ופלפל. ואז לכסות ומבשלים עד הרוטב מצטמצם והוא מעובה, כ 30 דקות. מחית עם בלנדר מקל (או בבלנדר רגיל), דואג כמו הנוזל הוא חם ואת האוויר בבלנדר יתרחב. מחית עד חלקה ולשמור חם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
6 עגבניות, קלופות וקצוצות6 עגבניות, קלופות וקצוצות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
5
עבור מילוי טאקו: להגדיר מחבת סאוט גדולה על חום גבוה ולהוסיף רסס של שמן קנולה.
מרכיבים שתצטרך
פלפל צ'יפוטלה, קצוץ גספלפל צ'יפוטלה, קצוץ גס
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים את הבצלים ואת הפלפלים ואת הטוגנים עד למכרז.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
7
מוסיפים את הבשר הטחון ואת הטחון תוך פירוק עם החלק האחורי של כף עץ. מבשלים עד שחום היטב, 7 עד 8 דקות. ואז מתבלים עם הכמון, שום מגורען, פפריקה, אבקת בצל, מלח ופלפל. מבשלים 3 עד 4 דקות יותר. ואז מוסיפים חצי רוטב אנצ ' ילדה (שומרים את החצי השני להרכבה). תתחמם.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
כָּתֵףכָּתֵף
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
8
עבור טורטיות: לקחת מחבת nonstick גדול או מחבת או מחבת לרסס קלות עם תרסיס שמן זית בישול. לחמם טורטייה במשך כ 30 שניות משני הצדדים, ולאחר מכן מעיל קל בצד אחד עם קמצוץ של פרמזן. חם דרך, ולאחר מכן להפוך כל כך זה טוסטים בצד גבינה למטה. אפשר את הגבינה לבשל חום, על 15 שניות, ולאחר מכן להסיר מהמחבת. חזור עם הטורטיות הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
תרסיס שמן זיתתרסיס שמן זית
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
1
מניחים טורטייה, בצד גבינה למעלה, על צלחת העליון עם תערובת בשר טחון, slathering של רוטב אנצ ' ילדה שמורות ומקשטים עם כמה עגבניות, חסה גרוסה, קרם, סיד וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד1 כפית זרעי שומר, 1/3 כף יד
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קציצות עוף צמחוניות קפואותקציצות עוף צמחוניות קפואות
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץפלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)גבינת אואקסקן, מופרדת לחוטים דקים (אפשר להחליף את המוצרלה)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוזה מוגז הם הבחירה הראשונה שלי למקסיקני. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. פינו נואר Cuvaison עם דירוג 4.8 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 29 דולר לבקבוק.
Cuvaison פינו נואר
Cuvaison פינו נואר
קרנרוס פינו נואר של קובייסון מגיע מאחוזתם בת 400 דונם בחלק הדרומי של עמק נאפה. כרם אקלים קריר זה מאפשר תנאים כמעט מושלמים שנה אחר שנה לייצר שרדונה ברמה עולמית, פינו נואר, סירה, סוביניון בלאן ומרלו. שליטה על כל היבטי החקלאות בכרם שלהם נותנת לקובייסון יתרון בייצור הפרי האיכותי ביותר ולכן מצמצמת את המניפולציה על היקב. היינן סטיבן רוגסטד מסכם זאת בצורה הטובה ביותר: "הסגנון והפילוסופיה שלי מבוססים על הבעת האופי הייחודי של ענבי האחוזה שלנו ועשיית מעט ככל האפשר עבורם. כאשר לאדם יש פרי נפלא לעבוד איתו, זה צריך להיות הדגש של האדם."