טאקו בשר רך עם שמנת אבוקדו שום סלסה אספרגוס קלוי
טאקו בשר רך עם קרם אבוקדו שום וסלסה אספרגוס קלוי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %79 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 2008 קלוריות, 214 גרם של חלבון ו94 גרם של שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור פסחא. אם יש לכם צ'דר, אבוקדו, רוטב צ' ילי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: סטייק צלוי טאקו רך עם סלסה אבוקדו ליים, טאקו בשר בקר עם רוטב אבוקדו (טאקו דה קרנה קון סלסה דה Aguacate), ו טאקו רך פטריות, תירס ופובלנו עם קרם אבוקדו.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F. מעיל תבנית אפייה גדולה עם ספריי בישול.
עבור אספרגוס: לארגן אספרגוס על תבנית אפייה ועונה עם מלח ופלפל שחור. לעטוף שיני שום בנייר כסף ומניחים על תבנית אפייה ליד אספרגוס. צלי במשך 15 דקות, עד אספרגוס ושום הם חום זהוב.
עבור טאקו: בעוד האספרגוס הוא צלייה, במחבת גדולה על חום בינוני גבוה, לשלב בשר בקר, רוטב צ 'ילי, צ' ילי ירוק, אבקת צ ' ילי ולהביא לרתיחה במשך 5 דקות, או עד הנוזל נספג.
עבור שום-קרם אבוקדו:בקערה בינונית, לשלב שום קלוי, שמנת חמוצה ואבוקדו. מחית עם מזלג עד מעורבב וחלק. מתבלים, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור.
עבור סלסה: קוצצים 1/4 של האספרגוס לחתיכות קטנות, מה שהופך על 1 כוס, להזמין אספרגוס שנותר מרק, על 4 כוסות. בקערה בינונית, לשלב אספרגוס קצוץ, עגבניות חתוכות לקוביות, כוסברה, מיץ ליים, כמון. עונה, לפי הטעם, עם מלח ופלפל שחור טחון טרי.
כדי לשרת, כף בשר לתוך טורטיות העליון עם חסה גרוסה וגבינה.
מגישים שום-קרם אבוקדו סלסה אספרגוס בצד.
יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ
מקסיקני עובד ממש טוב עם פינו נואר, ריזלינג, רוזה נוצץ. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים בעלי טאנין נמוך כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוזה נוצץ הוא זיווג בטוח מדי. אתה יכול לנסות את עמק Willamette יקבים כל אשכול רוזה של פינו נואר. מבקרים די אוהבים את זה עם דירוג של 4.5 מתוך 5 כוכבים ומחיר של כ -20 דולר לבקבוק.
![עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר]()
עמק וילאמט כרמים אשכול שלם עלה של פינו נואר
ורוד בהיר בצבע עם ניחוחות של תות עסיסי, דובדבן, ליצ ' י טרופי וקרם וניל, אבטיח, תותים ושמנת, דובדבן אדום ויערה. יבש עם גוף בינוני, פה עגול וטעמים תוססים של נקטרינה, אפרסק, יערה ומינרליות. החומציות המרעננת יוצרת גימור תוסס ונקי.Rosé זה הוא יין רב תכליתי כדי להתאים עם מזון כפי שהוא יכול לעמוד בפני מאכלים מורכבים עדיין נוח עם סלטים פשוטים וירקות עונתיים. תוכלו ליהנות עם מחווני סלמון, אהי טונה, קארי ירקות, ברוסקטה, קבב עוף בלסמי, לחמים שטוחים, סלטי ניסואז, גבינות ולוחות charcuterie. מגישים מקורר.