טאקו דג הליבוט עם סלט סבוי כוסברה
טאקו דג הליבוט עם סלט סבוי כוסברה נטול גלוטן, ו pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 464 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך שמן זית, פילה הליבוט, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב לימונים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,אבטיח גרניטה כקינוח. מתכון זה אופייני למטבח המקסיקני. נסו טאקו דגים עם סלט כוסברה, סלט סבוי עם נענע וכוסברה, ו טאקו דג הליבוט (מתכונים דומים).
הוראות
דק מגררים את ההתלהבות של אחד הלימונים ולהוסיף אותו לקערה של מעבד מזון מיני. לסחוט את מיץ הסיד ולהוסיף את השום, כוסברה, בצל ירוק קצוץ גס, כמון ו 1 כפית מלח ודופק עד קצוץ בערך.
מוסיפים 2 כפות של שמן זית ו 1 כף מים ולהמשיך דופק עד התערובת הופכת רוטב עבה.
לזרוק את הליבוט בקערה עם כל אבל 1 כף של הרוטב ולתת לרבד במשך 10 עד 15 דקות בזמן שאתה מכין את הכרוב ואת השמנת החמוצה.
בקערה גדולה, לזרוק את הנותרים 1 כף רוטב כוסברה עם כרוב, בצל ירוק קצוץ דק, מיץ של סיד השני, 1 כף שמן זית ו 1/2 כפית מלח כשר. בקערה קטנה, מערבבים יחד את השמנת החמוצה, את מיץ הסיד הנותר וקמצוץ מלח.
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים חצי הנותרים 1 כף שמן זית.
מוסיפים כמחצית מהדגים, כך שהחתיכות בשכבה אחת, ומבשלים, מסתובבים, עד שהדגים אטומים ופתיתים בקלות עם מזלג, בערך 4 דקות.
מעבירים את הדגים לצלחת ומבשלים את הדגים הנותרים עם השמן הנותר. מחלקים את הדגים בין טורטיות העליון עם כרוב.
מגישים עם שמנת חמוצה וסלסה ורדה בצד.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי להליבוט. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. Santi Sortesele פינו Grigio עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.
![Santi Sortesele Pinot Grigio]()
Santi Sortesele Pinot Grigio
גוון צהוב קש, מלווה באף ממוקד של אגס, משמש ופרחים לבנים. החיך הפירותי, עם התווים העליונים של פירות אבן, מראה בשלות ועגלגלות הנתמכים היטב על ידי חומציות אלגנטית ומתיקות, הבטחת גימור ארוך ומתמשך.